Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak rychle se dá odmilovat?

Od: jotidom odpovědí: 7 změna:

zdravím, když se rozcházíte a vztah jaksi "končí" a vy máte (já nyní) stadium odmilovávání se... jaké pomáhají techniky? Co se vám osvědčilo, abyste se citově zcela odpoutali od protějšku, který vás zklamal? Vím, každý si tím musí projít sám, ale někdo radí věř si, nadávej mu/jí v duchu, vymaž všechny SMSky/maily apod. Nevím... co radíte vy? Díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

blabla*
hodnocení

2x
Dát si nejprve čas prožít všechny emoce, klidně je nějakou dobu prožít úplně naplno, vybrecet se, hlavně to v sobe nedusit. Neustálého se v tom ale zase moc dlouho, je důležité t os tou druhou osobou hlavně nějak uzavřít a mít pocit, ze už je to definitivní. A hlavně se s ni už nepouštěl do konverzaci a dat tomu fakt několik měsíců, kdy si s ni nebudete vůbec psat. Po tom, co si člověk projde touto fázi, je za mě nejlepší začít pomalu zkoušet nové věci, chodit mezi nové lidi, postupně se seznamovat a hlavně mít nějaký program! Nejhorší, co muže člověk udělat je, ležet doma měsíce v depkach. Takže ideálně zkuste trávit co nejvíce času mimo domov, opravdu hodně to pomuze. A co mi pomohlo asi nejvíc je cvičení - aspoň půl hodinky denne pohybu děla docela zázrak. Za mě bylo asi nejdůležitější pochopení a uvědomění si, ze už je to definitivní konec a začíná nová kapitola. A věřte, ze na vas někde ceka opravdu něco lepšího, sama jsem tomu nevěřila, ale vse se deje z nějakého důvodu :)

hodnocení

1x

Pomůže jen čas, ten všechny rány zhojí*palec*

hodnocení

0x

Zdravím. Opravdu to záleží na povaze člověka. Někdo se vyrovnává s rozchody rychleji a lépe, někdo pomalu a snáší to hůře. Někomu vyhovuje najít si někoho jiného (jít ze vztahu do vztahu) a znovu se zamilovat, někomu zabírá odpoutat myšlenky jiným směrem, ingnorovat bývalého partnera, odstřihnout se od minulosti. Najít si nové přátele, koníčky, fyzickou práci, nakonec i nového partnera. Čím více se budete v minulosti ráchat, tím hůře se budete smiřovat a vyrovnávat s rozchodem.

liska5
hodnocení

0x

Nepodléhat příliš emocím a racionálně si zdůvodnit, proč to nemohlo fungovat. Podívat se na celý příběh jakoby z dálky a udělat si jasno, jaký jsi měl podíl na tom rozchodu a co bylo od začátku špatně a Tys to nevnímal..Prostě dopracovat se k poučení. Půjč si knížku Miroslava Plzáka "Klíč k výběru partnera pro manželství" a taky " První pomoc při nehodách v manželství". Poučíš se, poznáš ty vztahové mechanismy / nejen manželské/ a zároveň se pobavíš. On je čtivej.

xenofob
hodnocení

0x

tobe pomuže okamzite studena sprcha + frote ručník, pozdeji nova holka

hodnocení

0x

Jít do baru a pak s někým do postele na jednu noc.

mnm
hodnocení

0x

Pořád platí staré známé pořekadlo: sejde z očí, sejde z mysli. Chce to čas.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]