Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spánková deprivace

Od: hyjsjsj odpovědí: 5 změna:
Dobrý den,
co je to spánková deprese?
Nedostatek spánku nebo, že daný člověk odkládá spánek na později? Jaká hodina případně určuje spánkovou depresi?
Ovlivňuje spánek vrozenou inteligenci? Dá se případně poškození vrátit zpět?
Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

runner*
hodnocení

3x

Co je spankova deprese nevim. Mozna mas na mysli spankovou deprivaci, cili dlouhodoby nedostatek spanku. U me se pri dlouhodobe nespavosti obevovaly ruzne potize. Velmi casta nemocnost, clovek nezije ale preziva, nemas chut/silu cokoliv delat, jsi podrazdeny, nesoustredeny, zhorsuje se pamet, reagujes pomaleji, v praci mi vse trvalo dele. Zkratka dlouhodoby nedostatek spanku se zacne projevovat na zdravi a vyrazne snizuje kvalitu zivota.

hshyhd
hodnocení

Ano, máte pravdu (deprivace)
hshyhd
hodnocení

Kolik hodin denně jste spal? A v kolik usínal?
runner*

Byly noci, kdy jsem nespal vubec. Treba dve noci po sobe beze spanku, pak jednu noc spanek 4h. A podobne vselijak dokola, uz je to dlouho. Clovek zkousi kde co, me nic z volne prodejnych leku nezabiralo, alkohol to spise zhorsoval. Trpis nespavosti, nebo jaky je duvod tvych dotazu?

hodnocení

1x
No, nespavosti jsem trpěla rok,než mi našli vhodné léky. U mě důsledek špatně zalecene deprese. Byla jsem neskutečně unavená fyzicky i psychicky a často nemocná. Podle mě u každého je ta hranice trochu jiná,sice existuje jakýsi průměr,kolik by měl dospělý člověk napsat,ale každý máme tu potřebu spánku jinou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]