Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Řecko pro 2 dospělé

Od: salima odpovědí: 9 změna:
Máte někdo tip na pěknou dovču v Řecku pro 2 dospělé? Má to být odpočinková válecí dovolená, hotel na pláži, prostě se jen koupat a na den - dva si půjčit auto a udělat výlety. Jednou jsme byli na Kosu, bylo to fajn, ale ostrov je malinký, tak chceme zase jinam. Uvítala bych tip na hotel se slušným ALL - dobré jídlo a v pohodě bary

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Thassos, Zakynthos, Kréta, Chalkidiki... všude je tam krásně.

hodnocení

0x

Vyzkoušela jsem Řecko jak all in, tak bez jídla. Oboje má svá pro i proti a ve finále vás to vyjde finančně nastejno.

Nicméně hotel v Řecku nedoporučím, protože mám jinou srdcovku, která se s Řeckem nedá srovnat. Bohužel je na černým seznamu, takže to letos vidím tak, že budu hledat nejbezpečnější zemi co se týká nakažených.

salima
hodnocení

My jsme mysleli že zvolíme Bulharsko, ale právě díky postavení na covid listu prodražilo a je strašně vyprodané. Potřebuji stihnou dovču během prázdnin a 8 dní v Bulharsku za 24tis/osoba, což je prakticky minimum, mi teda přijde docela dost
liska5

Pak raději Chorvatsko.

salima
hodnocení

Lisko díky, ale nechci jet autem. Za rok najezdím okolo 50tis nechci sedět v autě 12h

A co Bulharsko penzion? Dá se připlatit i jídlo popř. bez jídla. Taky mám vyzkoušeno oboje. Restaurace jsou tam cenově na naši úrovni možná i trochu levněji. V penzionu jsem byla od Alexandrie a byl super. Vybavení jak ve slušným hotelu vč. konvice na uvaření kafe apod... Byla jsem sama a příplatek za neobsazený lůžko byl směšnej oproti třeba Řecku kde chtěli plnou cenu jako kdyby obsazené bylo. Jen to moře je tam takový nevyzpytatelný.

hodnocení

0x

Já vám za sebe můžu doporučit Krétu. Byli jsme na Zakynthosu, Korfu, na pevnině pod Olympem, na Rhodosu, na Kypru. Jenom Kréta pro nás byla úplně Boží, vrátili jsme se tam celkem 4x. Měli jsme to vždy tak, jak si představujete, odpočinek u moře a mezi tím půjčení auta a výlety. My toho zjezdili! Nádhera, mám opravdu na co vzpomínat.

salima
hodnocení

@boba Moc díky. A nějaký hotel který byl pro vás top?

Záleží na tom, kolik chcete pustit kaček. My vybírali od čtyř hvězd. Byli jsme v Sylva Maris - super, Creta Maris - super, Europe Beach - dobrý, horší pláž a bylo blízko letiště, takže už nad hotelem šly letadla na přistání v Heraklionu. Creta star - super, na jídlo úplně nejlepší a dívala jsem se, že teď je jen pro dospělé, jestli jedete bez dětí.

Rhodos se nám líbil poprvé, podruhé už ne. Korfu jsem ze 14 dnů byla 9 ve špitále, nerada vzpomínám. Zakynthos na posledním místě díky špatnému výběru hotelu a drzému personálu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]