Ahoj, dobrý den. Dneska jsem nastoupila na dovolenou ale stejně mám problém. Zapomněla jsem si narazit odchod na dovolenou ale dala jsem jen odchod. Můžu z toho mít nějaký problém. Jinak o tom vedení ví. Mají ji totiž všichni. Ale uvědomila jsem si to až když jsem byla na cestě domů. Děkuju za odpověď
Není to problém. Personalista data spravuje v pers. systému. Každý týden/měsíc kdy reportuje nějaká data všechny tyto příchody, odchody, pauzy atp kontroluje a chyby ručně opraví. Nevěřila byste, kolik lidí si ve 150 členném kolektivu denně zapomene čipnout odchod na pauzu, příchod z ní, 2x po sobě si čipne příchod atp. Nedělejte si z toho hlavu. Max to můžete personalistce nebo nadřízené po návratu z dovči říct
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.