Nejste přihlášen/a.
Ahoj, dobrý den.
Dneska jsem nastoupila na dovolenou ale stejně mám problém. Zapomněla jsem si narazit odchod na dovolenou ale dala jsem jen odchod. Můžu z toho mít nějaký problém. Jinak o tom vedení ví. Mají ji totiž všichni. Ale uvědomila jsem si to až když jsem byla na cestě domů.
Děkuju za odpověď
Dneska jsem nastoupila na dovolenou ale stejně mám problém. Zapomněla jsem si narazit odchod na dovolenou ale dala jsem jen odchod. Můžu z toho mít nějaký problém. Jinak o tom vedení ví. Mají ji totiž všichni. Ale uvědomila jsem si to až když jsem byla na cestě domů.
Děkuju za odpověď
2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
lee*
1x
Není to problém. Personalista data spravuje v pers. systému. Každý týden/měsíc kdy reportuje nějaká data všechny tyto příchody, odchody, pauzy atp kontroluje a chyby ručně opraví. Nevěřila byste, kolik lidí si ve 150 členném kolektivu denně zapomene čipnout odchod na pauzu, příchod z ní, 2x po sobě si čipne příchod atp. Nedělejte si z toho hlavu. Max to můžete personalistce nebo nadřízené po návratu z dovči říct
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]