Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemáte někdo zkušenost s touto zprávou?

Od: bohumil® odpovědí: 7 změna:
Již po několikáté se mi na mejlu objevuje dále uvedená zpráva. Nevíte někdo, o co by mohlo jít?
Už jednou jsem totiž na nějakou podobnou zprávu odpověděl a byl to podvod který mě stál 600 Kč.Adresa odesílatele Samsung.cz.
Soukromá zpráva
Informace o zákazníkovi: mé jméno + mé tel. číslo
Přečetli jste si naši poslední zprávu? Informovali jsme vás, že jste vyhráli naši soutěž!
Na konci zadejte svoji dodací adresu. Produkt obdržíte za 1–2 dny.

- Získejte svou cenu ZDE -

Milena Koutníková
Zákaznická podpora společnosti Samsung

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kare
hodnocení

9x
Podvodů je plno, tohle se mi stalo na parkovišti u Tesca a mohlo by se to stát i vám.
Vylíčím vám, jak podvodnice pracují:
Dvě hezké, asi 18leté dívky přijdou k vašemu autu, když dáváte nákup do kufru.
Začnou vám umývat sklo a jejich ňadra doslova vypadávají z blůzky. Kdo by se nepodíval, že? Když jim poděkujete a nabídnete peníze za práci, řeknou "Ne" a požádají vás, zda byste je nedovezl na parkoviště k dalšímu Tescu.
Když souhlasíte, obě se posadí na zadní sedadlo a v průběhu cesty se začnou navzájem sexuálně dráždit. Po chvíli jedna přeleze na přední sedadlo a udělá vám potěšení ... zatímco ta druhá vám ukradne peněženku!
Moje peněženka mi takto byla ukradena minulé úterý, ve středu, dvakrát ve čtvrtek, v sobotu a včera také!
Hned jsem si na tenhle vtip vzpomněl, když jsem četl ten dotaz. *smich*

hodnocení

1x
Je až trošku úsměvné, že naletíte úspěšně na podvod, máte s tím problémy a po čase už opět váháte, jestli sednout na lep. Jakékoliv maily, které neočekáváte rovnou mažte. 99% stačí selektovat podle hlavičky(předmětu) bez otevření. Nikdy nevyplňujte žádné přihlašovací údaje, hesla, bankovní karty apod. Ani na mail, ani do telefonu, ani individuu u dveří s průkazkou FBI. Jinak já vždy mazal i rádoby vtipné maily od známých, které byly taky často zdrojem epidemií počítačových virů.

hodnocení

0x

"Už jednou jsem totiž na nějakou podobnou zprávu odpověděl..."

...a to byla právě Vaše chyba *zed*. Takové zprávy bez otvírání házím do koše, případně je blokuju. Nedivte se, že když jste se už jednou nechal nachytat, zkouší to znovu. A Vy jste jim k tomu navíc v minulosti poskytl Vaše osobní údaje.

Vy jste se snad zúčastnil nějaké soutěže? Jak můžete něco vyhrát, když nic nehrajete? Na to stačí selský rozum *zed*. Ale jestli máte peníze na rozhazování, klidně si klikněte na příslušné tlačítko.

Je to furt dokola! Už dobrých 30 let. A furt se ještě najdou důvěřiví jedinci, kteří na to naletí *bzum*.

355

Právě proto, že je dost takových co ten selský rozum nebo možná ani žáden jiný nemají tak se takové podvodné zprávy v meilech objevují a ještě hodně dlouho objevovat budou. Kdyby nad tím mnozí lidí dokázali přemýšlet a nereagovali na to, tak by už asi dávno s něčím takovým byl klid.

makk
hodnocení

0x

Mám zkušenost s podobnými, 100% je to podvod.

hodnocení

Díky všem. Chybami se člověk učí a tak už i já jsem rovněž pochopitelně nereagoval. Ten první podvod, na který jsem naletěl asi před věma lety, byl dokonce odněkud z Anglie. A musel jsem kvůli němu zrušit i COOL kartu ČSOB. Ale chtěl jsem ještě vědět, o co jde, co je to zase za "všivárnu". A odkaz od lesy to jednoznačně vysvětluje. *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]