Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pohovor u zaměstnavatele

Od: peta* odpovědí: 6 změna:
Chtěl bych změnit své zaměstnání kvůli nevyhovujícím podmínkám a nízkému platu za lukrativnější zaměstnání s vyšší pozicí.Poslal jsem tam svůj životopis a motivační dopis.Jeden můj kamarád mi radí,že větší šanci bude mít ten,kdo bude mít certifikát o ukončeném očkování.Prý je to všestranná výhoda a každý rozumný šéf si raději vybere zdravého uchazeče než riskovat,že pošle více lidí do karantény a tudíž nevytváří žádné hodnoty.Nejsem si tím jistý,jestli je to pravda a přinese to naočkování výhody a přednosti pro ty kdo to podstoupí a budou bezinfekční oproti těm kteří nebudou mít žádný papír v ruce?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Podle mne je to kravina.

asd1
hodnocení

0x

Ano rozumný šéf dá přednost očkovanýmu normálnímu před odmítačem..

Na druhou stranu šéf odmítač očkovanýho nevezme, ale takovýho šéfa bych nechtěl.

peta*
Šéf zase odmítač být ani ve firmě nemůže,protože na něj tlačí vládní nařízení.Mozná doma to může říct své manželce.I kdyby nevěřil v covid,tak stejně musel své zaměstnance povinně testovat,jinak by měl vysoké sankce od státu.Co na podzim zase vláda vymyslí,možná to povinné očkování,tak se musí podřídit všichni a rebelovaní stejně nepomůže.Vzdyť ani Nejvyšší soud nic z tím nesvede a oni to za 3 dny zase obnoví tak jak chtějí.

hodnocení

0x
Nenapadá mě jediný důvod, proč by se někdo ptal uchazeče na to, jestli je očkovaný nebo ne.
A by se ptali, tak to už potom zavání diskriminací a potencionální problém pro zaměstnavatele.

hodnocení

0x

Za mě je to rozhodně blbost.

janca22
Někteří kteří neuspěli u výběrového řízení a marně hledají práci, tak svítá pro ně naděje,že po očkování budou upřednostněni zase oni a ne jen protekční šťastlivci.Komu se líbí odpověď v emailu že vybrali 50x jiného uchazeče z VIP okruhu dobrých známých bez ohledu co kdo umí.Tady je v Čechách vše přes protekci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]