Dobrý den dokáže mi zde někdo poradit pouze SOUKROMOU kliniku nejlépe takovou která se zaměřuje na cévní, žilní a kardio v okolí Ostravy, Olomouce a Brna může být i klinika v Čechách ale nejlépe Morava nebo Slezsko. Nesmysly typu že soukromý lékař je drahý si nechte pro vás a přiživujte státní "lékaře" kteří vás nikdy nevyléčí pouze budete celý život na prášcích a píšu z OSOBNÍ zkušenosti.
Mrzí mě vaše zkušenost s čučkaři, ale já bych nejdřív zkusil nějakou pojišťovnou hrazenou kliniku s dobrými referencemi. Pokud máte nějaké zapeklité komplikace, můžou potrápit i soukromou kliniku a vaši kapsu o to víc. Samozřejmě něco jiného je mít jasnou diagnózu a připlatit si na nějakou účinnou metodu, do které se pojišťovny nehrnou. Tam to smysl má.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.