No vidíte, to já znám člověka (sebe ), který to má přesně opačně. Tmavě hnědé vlasy do 25, pak první šedé, zcela bílé od 40. Vousy začaly šedivět od cca 35 a ještě dneska se mezi nimi občas najde nějaký tmavý.
Houby genetika je to nízkou hladinou testosteronu a dalších hormonů to je jak když Arnold v USA který chodí v 73 furt do fitka a je MNOHEM lepší než většina chcipáků z ČR z naší banánové republiky a samozřejmě že to není zásluha ničeho jiného než hormonálních terapií a peněz a už se nemůžu dočkat až uplakaní Češi kteří žijí z ruky do huby budou nahlašovat mou odpověď bo "fňuk,fňuk,fňuk" kéžby někdo tuto hnusnou montovnu evropy zlikvidoval nojo ale jen tady jsou koniny které makají za zlaté hovno
Juraja: Nemusíš hned brečet kvůli tomu že na něj nemáš a bez TST ti ani nestojí nojoo... chudáčku A ještě dotaz to že užívám steroidy a mám znalosti je problém a musíš mě hned urážet? Jsi asi velký chudák
nicku, když si potřebuješ píchat sračky pro to, abys nevypadal jako tebou zmiňovaný chcípáci, tak to si na tom dost bledě. Normálním chlapům rostou svaly přirozeně, vole. V bench press dáš nevím koli metráků, a k čemu ti to je, když nevystěhuješ skříň do druhýho patra?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.