Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakto, že nejdříve šedivějí vousy a pak vlasy?

Od: milanp® odpovědí: 10 změna:

Znám lidi, je jim po čtyřicítce, kteří mají vousy úplně šedivé a vlasy je trochu.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

No vidíte, to já znám člověka (sebe *frajer* ), který to má přesně opačně. Tmavě hnědé vlasy do 25, pak první šedé, zcela bílé od 40. Vousy začaly šedivět od cca 35 a ještě dneska se mezi nimi občas najde nějaký tmavý.

hodnocení

...říkam si...jestli šedivění neurychlují i roušky. Vousy jsou zakryté...

sirokko

Tak určitě. Akorát nevím, proč jsem měl držku šedivou a kebuli ne i před kovidhysterií. Dej si něco chladnýho na hlavu, ty hice dělaj divy.

sirokko
hodnocení

0x

Je to genetikou asi, ne?

Proč má jedna ženská větší p*del než druhá? Proč má jeden chlap větší nádobíčko, než druhej. Proč má někdo modrý oči a jinej hnědý?

A tak by se dalo poračovat do nekonečna...

nick63895
Houby genetika je to nízkou hladinou testosteronu a dalších hormonů to je jak když Arnold v USA který chodí v 73 furt do fitka a je MNOHEM lepší než většina chcipáků z ČR z naší banánové republiky a samozřejmě že to není zásluha ničeho jiného než hormonálních terapií a peněz a už se nemůžu dočkat až uplakaní Češi kteří žijí z ruky do huby budou nahlašovat mou odpověď bo "fňuk,fňuk,fňuk" kéžby někdo tuto hnusnou montovnu evropy zlikvidoval nojo ale jen tady jsou koniny které makají za zlaté hovno *smich2*

No koukám, že z vás ten testosteron a dalších hormony jen stříkají*alene*

nick74799
Juraja: Nemusíš hned brečet kvůli tomu že na něj nemáš a bez TST ti ani nestojí nojoo... *plac* chudáčku *plac*
A ještě dotaz to že užívám steroidy a mám znalosti je problém a musíš mě hned urážet? Jsi asi velký chudák *smich* *smich2*

Pane, nestojíte za odpověď

nick63895 - Teda vy musíte být zamindrákovaný, to se hned tak nevidí. Že by následky těch steroidů? *zmateny*. Něco s tím dělejte.

sirokko

nicku, když si potřebuješ píchat sračky pro to, abys nevypadal jako tebou zmiňovaný chcípáci, tak to si na tom dost bledě. Normálním chlapům rostou svaly přirozeně, vole. V bench press dáš nevím koli metráků, a k čemu ti to je, když nevystěhuješ skříň do druhýho patra?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]