Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest lebky vzadu

Od: milanosis odpovědí: 2 změna:
Dobrý den, je mi 14 let a od pátku jsem zjistil že mě bolí zadní část lebky jenom na dotek, takže byl jedem bod, který když jsem zmáčknul, tak mě bolela zadní část lebky, tak jsem to nechal být a dneska mám na hlavě několik bodu, které když zmacknu tak to bolí, třeba u čela, atd… a když lezim, furt tu zadní část lebky cítím, co to muže být? Díky za odpovědi.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

petera*
hodnocení

0x

Nejspíš jen neuralgie výstupu hlavových nervů, pokud to bolí při stisku na povrchu.

liska5
hodnocení

0x

To si najdi něco na téma Akupresura a tlakové body na hlavě /...ale i jinde/. Zajímavé souvislosti s vnitřními orgány, které když jsou přetížené, projeví se citlivostí určitých zón. Bolestivá místa si prohlazuj, lehce masíruj. Prospěješ tím i onomu vzdálenému orgánu...A taky přemýšlej, jakou stravou či činností jsi ho přetížil..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]