Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je nejlepší na šnorchlování?

Od: hanaa odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, jedeme na výlet a ráda bych tam šnorchlovala.

Co je podle vás nejlepší na šnorchlování? Klasický šnorchl brýle a nebo ta celoobličejová šnorchlovací maska?

Nějaké rady a tipy?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Za mě celoobličejová maska... Dřív jsem šnorchloval klasicky, tedy brýle a dýchací trubička. Pak jsem v rámci přadváděčky jedné prodejny se sportovním vybbavením vyzkoušel celoobličejovou masku. Tu jsem vzápětí koupil sobě i dceři a od té doby si užíváme ničím nerušené výhledy z celoobličejových masek. *palec2*

hanaa
hodnocení

Děkuji za radu *andel*

rafm
hodnocení

2x

Já tedy vidím trochu rozdíl v ceně. Za mne: v Egyptě na silvestrovské dovče na pozorování podmořského života stačily skladnější brýle plus šnorchl - trubice, a to bohatě, ale bylo to jen pro ten jeden účel. Kdo neměl ani to, hořce záviděl - a sháněl jak se dalo. Taková krása - rybičkový spořič hadr:-D. slunecnice.cz/...

hanaa
hodnocení

Cenu nějak neřeším hlavně aby to bylo dobré a pohodlné. :) A aby to i něco vydrželo

hodnocení

1x
Záleží na tom, jak hluboko chcete strkat hlavu. Obecně, čím menší objem máte, tím snadněji se vyrovnává tlak pod maskou. Snáz se taky vyfoukne případně voda v masce (brýlích) než v celoobličejové masce.
Pokud jde jen o šnorchlování na hladině, asi je to jedno, pro toho, kdo se občas chce potopit i kousek pod hladinu bych volil kombinaci maska+šnorchl.

hodnocení

1x
Obojí. Maska není špatná, ale nedá se s ní potápět.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]