Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jedeme na výlet a ráda bych tam šnorchlovala.
Co je podle vás nejlepší na šnorchlování? Klasický šnorchl brýle a nebo ta celoobličejová šnorchlovací maska?
Nějaké rady a tipy?
Za mě celoobličejová maska... Dřív jsem šnorchloval klasicky, tedy brýle a dýchací trubička. Pak jsem v rámci přadváděčky jedné prodejny se sportovním vybbavením vyzkoušel celoobličejovou masku. Tu jsem vzápětí koupil sobě i dceři a od té doby si užíváme ničím nerušené výhledy z celoobličejových masek.
Já tedy vidím trochu rozdíl v ceně. Za mne: v Egyptě na silvestrovské dovče na pozorování podmořského života stačily skladnější brýle plus šnorchl - trubice, a to bohatě, ale bylo to jen pro ten jeden účel. Kdo neměl ani to, hořce záviděl - a sháněl jak se dalo. Taková krása - rybičkový spořič hadr. slunecnice.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.