Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem na kluky a nevím jak to mám říci své rodině a svým známým

Od: tomikk odpovědí: 7 změna:
Dobrý den. Mám jeden problém. Jsem na kluky a nevím jak to mám říci své rodině a svým známým.
Co je podle vás lepší?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

10x

Zdravím. A je nutné to o sobě šířit? Chystáte se rodině přítele představit, nebo svým známým? Pokud ne, nechte si to zatím pro sebe.

anonymni357

To jste tomu dala,takovy krasny dar od boha a vy ,aby to tajil!Ja bych vyrazil na ty oslavy bozich daru do Prahy,jak tam behaji polonazi s temi prasecimi nahubky a ostny na kozenych prilbach v barevnych obleccich,natocil se na video ktere bych rodicum hrde ukazal.Novinarska banda by se mohla prizvat,i televize nova by se mohla informovat.

kicune*
hodnocení

7x

Bratr s tím měl problém. V 16ti se to rozhodl říct svému otci (můj otčím) a bylo to zlé, otčím to nepobral. Byl to vcelku jednoduchý člověk, nebyl vysloveně zlý, ale příroda mu nenadělila moc do hlavy a on si to bohužel neuvědomoval. Bylo těžké s ním vyjít. Měl o synovi velmi konzervativní představu. Vedlo to až k bratrovu odstěhování jakmile mu bylo 18. A celý život syna ignoroval a matce bránil v kontaktu. Dnes bych bratrovi poradil, aby mu to vůbec neříkal, nebo alespoň mnohem později, až se osamostatní. Podle bratrova vyprávění, ty dva roky do odstěhování pro něj bylo peklo.

Zvažte jestli je opravdu nutné toto někomu říkat, jestli na to není brzo. To můžete posoudit jen vy, znáte členy své rodiny. Zkuste si je třeba jen zlehka oťukat. Někdy tohle oťukávání vede k tušení z druhé strany a třeba přijdou sami s tím, že jim to nevadí.

hodnocení

2x
V neděli při obědě se postav a řekni. Vážená rodino, mám přítelkyni. Jmenuje se Karel.

liska5
hodnocení

1x

Jsem holka, jsem na kluky a nevím, jak to říct svým známým... Proč chceš něco prohlašovat a oznamovat? To je každého věc.. Rodiče to možná tuší a ostatním to musí být jedno. Počkej. Kolik je Ti let?

Přečti si zde na poradně v rubrice Zajímavé otázky reakce na Můj syn je gay

mazanek
27.07.21 14:43
hodnocení

0x

.

hodnocení

0x
A jsi si aspoň jistý svym pohlavim? Protoze prijit za rodicema a sdelit jim, ze se ti libi kluci a ze si nejsi jisty jestli chces mit pindoura , to by nemuseli rozchodit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]