Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samoizolace vs karantena

Od: radka11* odpovědí: 2 změna:
Ahoj, za týden letime do Řecka ale diky tomu ze se během 14 dnů ze zeleného Řecka stalo na semaforu Červené tak po návratu musíme jit na 5 dnů do samoizolace(karanteny?) a poté na pcr test. Ta samoizolace je to samé co karantena? Nebude problém jit marodit na těch 5 dnů? Nemám totiž dost dnů dovolené v práci. Jak se to řeší? Podle mě zavolám po navrátu lékaři a ten mi napíše na těch 5 dnů nemocenskou. Je to tak? Diky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Marodit budete až bude test pozitivní, do té doby musíte čerpat dovolenou nebo se zaměstnavatelem dohodnout jinak.

radka11*
hodnocení

Při navrátu budu vyplňovat nejaky vstupní formulář do ČR. Zjistí zaměstnavatel ze jsem byl v Řecku když mu to neřeknu?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]