Nejste přihlášen/a.
dobrý den - čekám na výměnu kolenniho kloubu a bolest se zvýšila. Má někdo zkušenost, jaký lék na tuto bolest zabírá?
předepsaný lékařem zabírá málo a nechci experimentovat..
děkuji za odpovědi
Záleží na tom, co vás bolí. Já jsem měla koncem března těžký úraz, brala jsem 2x denně Palgotal a je to teprve týden, co jsem ho vysadila, nechci si oddělat játra.
Jinak když dělám těžší práci, neobejde se to bez Voltarenu, jak strašně mne bolí záda v kříži. Vzhledem k malému rozsahu pohybu v obou rukách si záda bohužel nenamažu a skončí to vždy tabletou.
Omlouvám se, že jsem přehlídla, že vás bolí koleno. Na to tedy mi zabírá právě Voltaren retard. Doporučil mi ho kdysi pan profesor z Motola, že by bez něj ani neodoperoval.
děkuji za všechny odpovědi...
proberu to s dr. i s Vašimi návrhy
aulin zabírá na všechno asi kromě bolesti kolene...
Mě napsala dr. lék Skudexa. Na bolesti sice zabral, ale jinak jsem po něm byla jak sjetá. Třeba by vám pomohl i bez vedlejších účinků.
Manžel čekal na nový kyčel, měl velké bolesti a pomáhaly mu čípky, dostal recept od ortopeda s tím, že je to to nejsilnější, co může předepsat. Název si nepamatuji. Ale to jediné mu pomáhalo, než šel na operaci.
brufen vyresi vse a kdyz ne, uz to je spise na navstevu lekare... me funguje na obri bolesti Algifen, ale je na predpis... Tramal a podobne uz jsou spise rekreacni drogy
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.