Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Léky proti bolesti volně nebo na recept

Od: linka odpovědí: 18 změna:

dobrý den - čekám na výměnu kolenniho kloubu a bolest se zvýšila. Má někdo zkušenost, jaký lék na tuto bolest zabírá?

předepsaný lékařem zabírá málo a nechci experimentovat..

děkuji za odpovědi

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

To co je volně prodejné, na velkou bolest nezabírá. To si můžete vzít rovnou Paralen.

linka
hodnocení

to máte asi pravdu, proto uvítám i lék na recept podle zkušeností...

Záleží na tom, co vás bolí. Já jsem měla koncem března těžký úraz, brala jsem 2x denně Palgotal a je to teprve týden, co jsem ho vysadila, nechci si oddělat játra.

Jinak když dělám těžší práci, neobejde se to bez Voltarenu, jak strašně mne bolí záda v kříži. Vzhledem k malému rozsahu pohybu v obou rukách si záda bohužel nenamažu a skončí to vždy tabletou.

Omlouvám se, že jsem přehlídla, že vás bolí koleno. Na to tedy mi zabírá právě Voltaren retard. Doporučil mi ho kdysi pan profesor z Motola, že by bez něj ani neodoperoval.

witch*
hodnocení

1x
Po Palgotalu jsem byla těžce v matrixu.

Nerozumím.

witch*
Spařila jsem si ruku o olej a dali mi na bolest Palgotal. Zkrátka mi nesedl. Jak jsem si ho měla vzít 3x denně jak napsali, tak jsem měla závratě a byla jsem celkové jak sfetlá. Asi to dělal ten tramal nebo co je v tom obsažený.

Jojo, každému nedení všechno. Musí se to vychytat. Díky za vysvětlení:)

hodnocení

1x
Lepší než Ibalgin a Bruffen je Panadol novum. Obsahuje mj. kofein na tlumení bolesti
linka
hodnocení

děkuji za všechny odpovědi...

proberu to s dr. i s Vašimi návrhy

aulin zabírá na všechno asi kromě bolesti kolene...

Mě napsala dr. lék Skudexa. Na bolesti sice zabral, ale jinak jsem po něm byla jak sjetá. Třeba by vám pomohl i bez vedlejších účinků.

hodnocení

0x

Manžel čekal na nový kyčel, měl velké bolesti a pomáhaly mu čípky, dostal recept od ortopeda s tím, že je to to nejsilnější, co může předepsat. Název si nepamatuji. Ale to jediné mu pomáhalo, než šel na operaci.

joudic*
hodnocení

0x

brufen vyresi vse a kdyz ne, uz to je spise na navstevu lekare... me funguje na obri bolesti Algifen, ale je na predpis... Tramal a podobne uz jsou spise rekreacni drogy

Algifen je volně prodejný lék.

Brufen je největší dryják na játra a málokterý lékař ho doporučí. Algifen na obří bolest? To tak když člověka někde píchne. Kdo má opravdu velké bolesti., musí se obrátit na lékaře. Jsou lepší léky, ale nepíšou je každému. Dobrý je taky Aulin, na předpis.
joudic*
@boba musite si toho algifenu dat vice nez je na letaku ;) lzicka co par hodin vyresi i ukrutne bolesti jako nic

hodnocení

0x

Jedině Voltaren tobolky a Voltaren gel na mazání

hodnocení

0x
Lepší než yIbalgin a Bruffen je Panadol novum
E

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]