Nejste přihlášen/a.
O přiznání ID nerozhoduje lékař ale posudková komise.Lékař jen musí dodat dokumentaci.Chodíte na rehabku? Chodíte na cvičení? Máte o všem potvrzení? Že to v práci vědí nic neznamená.Blá blá blá a co jako-papír na to nemám.
10 hodin v práci? - kde se to ještě dělá? Tak změnit práci a jít za lepším sedavým třeba do banky nebo do supermarketu.Tam si nesednete za celou šichtu.Budete běhat a na záda si ani nevzpomenete a taky nebudou brát ohledy.
Jestli nemáte ,,papír,, že jste oficiálně kripl na záda,tak nemůžete čekat nějaké úlevy v práci.A až ten papír dostanete,tak se může stát že poletíte.Pak zas budete psát co dělat na ÚP a kde sehnat práci.Bohužel tak to funguje.
když to 10 hodin v práci vydržíš, asi na tom nejsi ještě tak špatně já po 6ti hodinách (protruse S1 L4-L5) začínám mít problémy, po 8mi hodinách bych směřoval rovnou pro neschopenku a 2 měsíce chodil mezi postelí a WC
proto mám částečnej úvazek, a s těmito problémy mi bylo neurologem řečeno, že šance na invalidní důchod 1.stupně je 50%. takže jsem to zatím ani nezkoušel. každopádně zkusit zažádat můžeš, tvůj doktor by ti mohl říct jaká je šance a na co.
Ireno , Au1, choďte na rehabilitaci, cvičte, nic jiného tak nepomůže, jako zpevnit si břicho a zádové svaly.
Nač ta ironie? Jak mohu vědět, kdo jste a co pro to děláte? Že jste cvičil a rehabilitoval, se mohu domnívat. Že musíte pořád, to Vám radím ze své zkušenosti.
A nepíšu to jen Vám, ale především tazatelce Ireně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.