Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se navoňat

Od: radeko777* odpovědí: 14 změna:
Dobrý den, dřiv než jsem šel do města nastřikal jsem oblečeni deorespiratorem, ale to dělá fleky.
Čím se stříkáte oblečení pokud jdete na naštěvu?
Na googlu jsem nic nenašel.
Díky a hezký den.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

7x

Antiperspirant a deodorant se stříká vždy na tělo, ne na oděv.Navoňte si tvář dobrou vodou po holení.To stačí.

Popř. pokud se vám nechce utrácet za další voňavku, tak to co máte stříkněte do výšky před sebe a tou mlhou projděte. Fleky to neudělá a vonět budete.

radeko777*
hodnocení

No voňavku znám, ale co na oblečení?

Proč na oblečení? Oblečení má být čisté = voní samo od sebe. Pokud si jako někteří muži myslíte, že si vezmete zpocené triko a přerazíte puch voňavkou, je to veliký a častý omyl.

Na čisté tělo deodorant + antiperspirant a pak obléct čisté voňavé oblečení. A máte vystaráno do večera. Ráno ovšem celý postup zopakovat.

eman
hodnocení

2x
Co je to prosím deorespirátor? Něco jsem promeškal?
liska5

To nás ta corona zblbla.*smich*

Eliška Rouška by mohla vyprávět, jak koronáč ničí naše lesy...

hodnocení

1x

Stačí, když voníte čistotou, vy i vaše oblečení a použijte deodorant s příjemnou vůní.

hodnocení

1x

Pokud máte kvalitní "parfém", tak se na oblečení vůbec nemusí nic stříkat. Stačí, když si ho dáte třeba za uši, okolí krku, do jamky loktů zevnitř, nebo přímo trochu na holá prsa, u muže, a pak se obléknete. Vůně se automaticky přenese na na to oblečení. U žen platí to samé. ;) A nedávat po paždí, tam se parfém nedává nikdy, protože tam se lidé potí a pak ten dotyčný začne přímo smrdět. Pozor na to.

hodnocení

0x

Jste neslyšel o parfému? Jsou i pánské. Hlavně to nepřehnat.

pb®
hodnocení

0x
Ráno pod sprchu nebo alespoň umýt podpaží, použít antiperspirant, obléknout čisté nenošené triko či košili a do večera není co řešit. Večer triko do prádla a člověk pod sprchu.
radeko777*
hodnocení

A oblečení není třeba voňat?
Oblečení nosím max dva dny stejné.

Když je oblečení čisté, není třeba je parfémovat. A když je zpocené nebo zatuchlé nebo nasáklé kouřem, hodit do pračky a vzít si čisté. Čisté voní samo nejlíp.

id
hodnocení

0x

Se vykoupejte nebo osprchujte a pak si na tělo šplíchněte třeba deororant.Na oblečení rozhodně nee - jak sám píšete dělá to fleky.Takové dobře vyprané prádlo s aviváží taky provoní.

hodnocení

0x
Vše podstatné již bylo řečeno,ale stejně dodám- jsou i různé osvěžovače textilií a oblečení. Já třeba používám hodně parfémovanou aviváž, ale ladící s parfemem. Takže se to netluče, jinak pozor- aviváž s parfemem kolikrát vytvoří strašný puch. Na prádlo, které si oblékám na sebe,ale nepoužívám parfém sladěný s aviváží- tak nepoužívám žádný parfémovany prostředek. Ale ve skříních a v šatnách mám zavěšené vonné polštářky nebo pytlíky. Ty osvěžovače textilií používám třeba na dovolené, když se prádlo nestihne pořádně proluftovat. Nebo když někomu věnuji pytle s oblečením,tak do výpravného trochu caknu. Jinak pro běžné denní nošení opravdu žádnou vůni na oblečení neřešte. Zakladnje čisté vyprané oblečení, nic víc není potřeba. Psal jste,že nosíte prádlo maximálně dva dny, takže u Vás nehrozí to,že by oblečení bylo nasáklé starým potem- to je totiž to nejhorší. A pak je tedy zase opak,když člověk voní tak moc,až smrdí. Takže pro normální nošení je za mě deodorant a parfém zcela dostačující.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]