Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit

Od: ffilda odpovědí: 8 změna:

Kde sehnat - koupit Durelis desky OSB je dost drahé a tohle je levnejsí nahráda. Nebo jiná alternativa podobného charekteru?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

1x

A co to znamená ..a tohle je levnější náhrada.. než desky OSB? Co je to TOHLE?

ffilda
sak to tam pisu, je to alternativa

@ffilda: Až se naučíš psát ve větách, tzn. psát tečku nebo čárku tam, kde má být, nebudeš se muset čílit ;).

zbozi.cz/...

rhobchod.cz/...

dalších x odkazů:

google.com/...

ffilda
hodnocení

než sem placnete tupě první odkaz či výpis z googlu tak si laskavě dejte tu praci a projděte si je... není dostupné! takže pro meně chapavé obratil jsem se zde právě proto že to není lehke koupit, opravdu bych se sem neobracel kdyb to bylo na každem rohu!

to je váš problém že neumíte chapat text bez interpunkce či jiných gramatických jevů

notabene nikdo vás nenutí za každou cenu odpovědět;)

@ffilda

než se tu začnete rozčilovat, zkontroujte si nastavení připojení k internetu.Pokud vám vadí že někdo odpoví,nedávejte sem otázky. Ne každý má maďarské předky aby pochopil dotaz

Osobně bych šel do klasických OSB , je otázka kde přes koho a za kolik ...

Nerozčiluj se.
Ten tvůj dotaz nemá hlavu ani patu a to ti tam chybí jedna čárka. A když ti tady někdo napíše, tak na něj jen vyjedeš. Tedy pro dobrotu na žebrotu.
Nezbývá ti než li hledat, protože v současnosti to je s dřevo materiálem dost špatný. Není a když se náhodou sežene je o dost dražší než byl minule.

Než mi začneš nadávat, tak si dodělej základku. Taky bys mohl napsat jakou tloušťku a odkud si. Mimochodem, já v tom mém prvním odkazu čtu "skladem". Sice ne u všech položek, ale jaký dotaz, taková odpověď. Howgh.

ffilda
hodnocení

Nikdy mě nepřestane udivovat, jak se na internetu řeší gramatika (jako teď).Přitom selský rozum nula a řešení žadné, však rádoby moudré. Nikomu nenadávám, jen je to prostě zjevné. Koho sem se dotkl, nechť mi promine. Krásný den.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]