Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Založení vázané živnosti

Od: lalik odpovědí: 2 změna:

Zdravím Vás rádci,

chtěl bych se zeptat na Vaše zkušenosti se založením vázané živnosti. Jde o to, že si chci založit živnostenské oprávnění na provozování účetnictví, ale do požadované praxe mi chybí cca 40 dní. Bohužel se momentálně na živnostenský odbor nemohu už pár dní dovolat. Nemáte někdo zkušenost s tím, jak moc přísní jsou na udělení vázané živnosti? Popř. zda se to dá nějak jinak vyřešit než si hledat praxi na necelých 1,5 měsíce? Mnohokrát děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

0x

Nikam nevolejte. Co si myslíte, že dostanete za odpověď, když na sebe prásknete, že podmínku nesplňujete? Zajděte osobně na úřad a žádejte o založení živnosti. Tvařte se tak, že o žádném problému nevíte. Buď vám to projde a nebo vám (normální) úřednice poradí.

Pokud v ám to neprojde, navštivte kdejakou účetní kancelář, že jim na 1,5 měsíce vypomůžete bez nároku na plat. Vlastně za vystavení potvrzení.

hodnocení

0x

Já mám jinou vázanou živnost, ale musela jsem předložit všechny doklady o vzdělání, praxi atd..., aby mi ji dali.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]