Jedna se o spravny postup nemocnice pri poraneni patere?
Od:semnastvanejodpovědí:9změna:
Dobrý den, mel jsem nestastnou udalost a roztristil si obratel, v nemocnici sem v tezkych bolestech musel z mobilni postele sam premistovat na rentgeny, rezonance, ctčka atd... s tim ze u me stal jeden clovek ktery me vlacel za ruku, protoze ja se pres tu bolest nemohl pohybovat, malem sem omdlival. Az po te hodine co jsen vsechno ustal, se mi vysmala sestra kdyz sem ji rekl neco na bolest, a napadlo je ze by me meli premistovat na pevne podlozce do helikoptery do normalni nemocnice. Myslite ze se jedna o normalni postup? Jsem nastvanej na maximum, sice jsem bez nasledku, ale hlavne ze maj sanitaci do me cas davat v sanitce fety a vyslychat me, vsechno zdrzovat, abych jim rekl jak se to stalo, a pak se mnou v nemocnici manipulujou jak s nezivou bytosti, a sestra se mi jeste vysmeje, kdyby namisto tech kecu ze to nic neni, ze budu zdravej (lhali) prinesli podlozku, ono by se mi mohl ten ulomek z obratle dostat do míchy.
Je to nějaké celé divné. Předpokládali zranění páteře? Jestli ano, tak je snaha páteř imobilizovat, zafixovat. Dneska mají na to nafukovací límce, pevné lůžka, krunýře ap. A s tou sestrou jen zírám Kdyby mlčela, tak udělá líp. Byl to nakonec roztříštěný obratel?
semnastvanej
Ano, byl, vedeli ze mam rozbitou pater, meli za to ze budu na voziku (podle tech optimistickej kecu, lzi a zavirani dveri pri debate) a pri povaze urazu to melo byt naprosto jasny, ještě mi bylo řečeno že jsem měl štěstí. Jeste se pri prevazeni divili, ze tak rvu kdyz jeli pres futra. Je to už nějaká doba, mam tam ted nahradu, začal jsem se zajímat o páteř, a všude se píše nehejbat se zraněným. Do vakuove matrace me dali az ve vrtulniku, vsechno spatne.
Před dvěma lety jsem spadl ze stromu.Prasklý obratel jsem absolvoval v nemocnici na lehátku utažen v krunýři.Pokud jsem mířil na rengeny a další vyšetření,byli k dispozici vždy dva pomocníci.Přesto že jsem mohl i stát bez bolesti,nesměl jsem ani na záchod.10 x za den u mě byla sestra,zda něco nepotřebuji.Moc zájmu mě za týden až unavovalo,tak jsem šel domů.Doma se citím lépe.Na nemocnici si nemohu vůbec stěžovat.
Jak se znám, tak bych si popovídala s šéfem ze záchranky. Psát někam stížnost, to ne. Ale říct mu, jak si jeho hoši počínají, ať je v obraze, ať ví, v čem je má proškolit.
Co má společného záchranka s nemocnicí? Tazatel tedy motá vše dohromady, ale nejdříve psal o různých vyšetřeních v nemocnici, pak o převozu vrtulníkem a pak o tom že se po úrazu záchranáři na všechno vyptávali (což mi pro diagnostiku nepřijde divné).
liska5
Je to hodně chaotické, ale snad nejdřív ho dávali záchranáři do té helikoptery bez podložky.
Běžný postup nemocnice - nešetrné zacházení s těžko pohyblívými pacienty.. Nic si z toho nedělejte je to všude.
Nejsou lidi. Kdo, by to dělal? Doktor přemísťovat pacienty nebude, tak zbývají sestry nebo zřízenec a ten na to kašle. Má toho za den mnoho. Ani se mu nedivím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.