Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oteklá tvář od zubu

Od: dusann odpovědí: 4 změna:
Dobrý den před třemi dny mě čistili zánět zubu a čistili kanálky a po třech dnech mám hodně nateklou tvář. Beru na to ode dneška antibiotika ale tvář je stále hodně oteklá. Za jak dlouho se to může spravit? Je tam velký otok.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Mrazit. Gumovou rukavici naplňte vodou, zavažte a dejte do mrazáku. Raději dvě, ať máte na střídačku. Zmrzlou obalit utěrkou, ručníkem. Čtvrt hodiny mrazit, čtvrt hodiny nechat být. V pondělí kontaktujte svého zubaře, v případě velikého otoku pohotovost. Měl jsem otok od zubu před dvěma týdny. Jak to dopadlo vám raději nebudu psát.

72mona
hodnocení

0x
To vám neřeknu, ale můžete tomu napomoci chlazením. Buď použít takové gelové polštářky, co se vychladí v lednici, nebo třeba pytlík mražené zeleniny, který obalíte ručníkem či utěrkou. M.

hodnocení

0x

Bych řekl, že zubař něco zvrtal, protože otok po čištění kanálků nebývá. Radši mu v pondělí zavolejte.

Pravděpodobně to "čištění kanálků" bylo proto, že pod zubem byl zánět. Otok a antibiotika tomu odpovítají.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]