Dobrý den před třemi dny mě čistili zánět zubu a čistili kanálky a po třech dnech mám hodně nateklou tvář. Beru na to ode dneška antibiotika ale tvář je stále hodně oteklá. Za jak dlouho se to může spravit? Je tam velký otok.
Mrazit. Gumovou rukavici naplňte vodou, zavažte a dejte do mrazáku. Raději dvě, ať máte na střídačku. Zmrzlou obalit utěrkou, ručníkem. Čtvrt hodiny mrazit, čtvrt hodiny nechat být. V pondělí kontaktujte svého zubaře, v případě velikého otoku pohotovost. Měl jsem otok od zubu před dvěma týdny. Jak to dopadlo vám raději nebudu psát.
To vám neřeknu, ale můžete tomu napomoci chlazením. Buď použít takové gelové polštářky, co se vychladí v lednici, nebo třeba pytlík mražené zeleniny, který obalíte ručníkem či utěrkou. M.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.