Dobrý den cvičím už celý týden (první) jsem muž mám 30 let vážím 90KG a výška 190cm a můj osobní trenér jeden z nejlepších mi doporučil tyto legální a zdravé vitamíny tak bych poprosil váš názor na toto zboží sarms.eu/... a toto zboží se normálně prodává a daní se a sám říká že kdyby to bylo nelegální nebo zdraví škodlivé tak by se to nemohlo u nás prodávat že jo? Říkal že za rok přejdeme na jehly a testosteron enantát prosím poprosím vás aby jste zanechali svých připomínek mimo dotaz a odrazování od tohoto myslím že mám dostatečný věk abych věděl co ano a co ne. Děkuji.
Cvičím už celý týden, ale kolikátým rokem? Pokud jsi začátečník, tak v příbalovém letáku máš, že pro ty je preparát nevhodný. Chceš názor a zároveň předem odmítáš jakékoliv připomínky. Tak se neptej a zobej!
Můj názor je, že není důvod to brát, Olympiáda už začala...
Vitamíny to nejsou v žádném případě! . Po těch není třeba kontrolovat jaterní testy.
To Tě ani neodradí fakt, že preparát snižuje hladinu vlastního testosteronu? Na jednu záludnost v příbalovém letáku zapomněli: že sice nabují svalová hmota, ale šlachy zůstávají stejné a hrozí jejich utržení.
Ale u mužů tvoří testosteron varlata a když je uměle dodáván tak se zmenší (zcvrknou) protože testorenu je až až a po zastavení umělého testosteronu dodávaneho zvlášť jsou zase zpět takže pardon ale opravdu mě to neodradí protože proč by měl snižovat hladinu testosteronu když ho v těle bude více než dost? Poté bude kotvičník zemní, ostropestřec a Essentiale forte tudíž žádné jaterní testy a cvičím 3tím rokem
Co se týče šlach tak píšete nesmysly ano šlachy nevyrostou a nezvětší se ale pokud bude dostatečná zátěž tak se zpevní a já viděl spousty krásných videí kde se jim utrhly svaly JENOM kvůli vlastní blbosti a že chtěli machrovat na video tudíž jejich věc
jsem muž mám 30 let vážím 90KG a výška 190cm JEDEN Z NEJLEPŠÍCH OSOBNÍCH TRENÉRŮ
Hergot ty budeš za chvíli borec největšího kalibru na této planetě.To zboží jsou sračky a ,,trenér,, má peníze z prodeje.Bacha na játra a ledviny.Sarmy jsou určeny výhradně pro vědecké účely - tak papej.
mrbrambora a tvojemama - nemusíte si psát sám sobě pod jinýma nickama.Jseš prostě jen ta brambora.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.