Dobrý den měl jsem v pronájmu byt u společnosti heimstaden no a v kuchyni mi vytekla pračka a poškodila podlahu měl jsem i pojistku na bydlení u Allianz (tam se to řadí) můj problém jenže faktura za opravy je hotová a má ji pojišťovna ale kámen úrazu... Několikrát což znamená 5x jsem říkal realitnímu makléři i technikovi (předávka a oprava bytu) že to zaplatím ze svého a ať mi pošlou kauci jenže oni si nechali kauci a chtěli doplatek a pojišťovna říká že díky tomu že jsem to prý já neplatil ale pojišťovna (což je totální p******a kdo mi zaplatil kauci? Bůh?) Tak že mi asi proplatí jen ten doplatek a ne vše a teď otázka co s tím? Je problém u heimstaden (že jsou idioti a není s nimi domluva už vím) nebo je chyba u pojišťovny? Tak i tak jsou obě společnosti zloději a měl jsem tam životko a už zrušené vše
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.