Dobrý den chtěl bych se zeptat pracoval jsem u agentury měl jsem 110 na hodinu + 20 Kč bydlení(jejich dobrá vůle ale bylo to sjednané ve smlouvě)+bonusy vždy my dával k viplatě i viplatní pásku.po odpracování jednoho měsíce jsme měly splatnost 25 dní.takze jsem si odpracoval celý 6 měsíc a 3.7 jsem podepsal vìpoved dohodou.kdiz jsem mu volal 25.7 tak mi poslal výplatu jen těch 110 na hodinu bez těch 20 na hodinu(bydlení) a bez bonusů jenže jsem neměl žádnou reklamaci docházky splněny a žádnej papír jsem nepodepsal abych Stratil nárok na bonus což činí 7000kč a když jsem požádal o viplatní pásku tak tvrdí že jí Stratil.jak si můžu zjistit kolik mi doopravdy náleží za ten měsíc protože mě platí agentura ale peníze my předává jejich zaměstnavatel a mám podezření že si stojí něco shrabl.jen bych chtěl radu.dekuji
Výplatní pásku vám MUSÍ dát. Pokud vám někdo řekl, že ji ztratil, tak si vyžádejte kontakt na mzdovou účetní, která vám může dát kopii. Pokud se i tak budou cukat, tak jim řekněte, že se půjdete zeptat na inspektorát práce jak jinak ji získat.
Pokud to v budoucnu bude jakkoli možné, tak se raději písemně neprojevujte .
Tak mu zavolej znovu a řekni, že si vezmeš právníka popř inspektorát práce, pokud nevyplatí peníze na které máš nárok a že se jistě najde i ta ztracená výplatnice se správnou sumou. Jen doufám, že mluvíš mnohem líp, než píšeš...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.