Nejste přihlášen/a.
Dobrý den chtěl bych se zeptat pracoval jsem u agentury měl jsem 110 na hodinu + 20 Kč bydlení(jejich dobrá vůle ale bylo to sjednané ve smlouvě)+bonusy vždy my dával k viplatě i viplatní pásku.po odpracování jednoho měsíce jsme měly splatnost 25 dní.takze jsem si odpracoval celý 6 měsíc a 3.7 jsem podepsal vìpoved dohodou.kdiz jsem mu volal 25.7 tak mi poslal výplatu jen těch 110 na hodinu bez těch 20 na hodinu(bydlení) a bez bonusů jenže jsem neměl žádnou reklamaci docházky splněny a žádnej papír jsem nepodepsal abych Stratil nárok na bonus což činí 7000kč a když jsem požádal o viplatní pásku tak tvrdí že jí Stratil.jak si můžu zjistit kolik mi doopravdy náleží za ten měsíc protože mě platí agentura ale peníze my předává jejich zaměstnavatel a mám podezření že si stojí něco shrabl.jen bych chtěl radu.dekuji
2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
m123®
3x
Výplatní pásku vám MUSÍ dát. Pokud vám někdo řekl, že ji ztratil, tak si vyžádejte kontakt na mzdovou účetní, která vám může dát kopii. Pokud se i tak budou cukat, tak jim řekněte, že se půjdete zeptat na inspektorát práce jak jinak ji získat.
Pokud to v budoucnu bude jakkoli možné, tak se raději písemně neprojevujte
.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]