Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak varovat nové lidi před drbnou?

Od: noe* odpovědí: 12 změna:
Přistěhovaly se k nám do ulice noví lidi.A jsou moc hodní.Ale mámé problém bydlí tu jedna paní která aby sehnala drby tak jde buď to přes děti nebo že potřebuje pomoct.A když pozbírá dost informací roznese to po okolí.Každému tvrdí že nepije že nikoho nepotřebuje že má ráda svuj klid.A pak strašně někoho potřebuje.Jde kdykoliv zazvonit.Lidi jsou zní neštástný.Vždy s úsměvem jde poprosit o cokoliv.Jen aby něco o dotyčným zjistila.Máte skušenost.Třeba napsat novím lidem soukromej dopis a varovat je.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Vytisknout a nalepit na vchodové dveře, jen potom nevím, kdo bude ta (ten) drbna*smich*

Jak varovat nové lidi před drbnou?

hodnocení

3x

Ať si s tím ti noví lidé poradí, jak uznají za vhodné. Vám to může být jedno. My jsme bydleli dlouhá léta vedle hrozně zlé a drbavé ženské a byla jsem velmi překvapena, jak si s ní někteří lidé notovali, rozum mi to nebral. Nechte to být.

hodnocení

2x

Noví sousedé si snad dokáží udělat úsudek sami. A druhým sdělí jen to co uznají za vhodné. Nevím proč někoho osočovat a jmenovat v tisku atd. To se mi zdá jako větší ubohost, než když někdo drbe. Drbny byly, jsou a budou. Záleží na lidech komu a co o sobě řeknou. Nezlobte se, nechte druhé žít a nedělejte mezi sousedy zle ( i když Vy si asi o sobě myslíte, že to vlastně myslíte s druhými dobře).

stajny
hodnocení

1x

Normálně jim řekněte, že ta paní je drbna.. Buďto si dají pozor či nikoliv. :)

hodnocení

1x

Já bych to nedělala. Buď se s tím nějak popasují sami a nebo ne. Až se víc poznáte s těmi přistěhovanými, pak bych v případě, že je drbna otravuje, řekla svůj názor na ni. A kdo ví, jestli jim to bude vadit.

Tohle mi přijde jako rozeštvávání lidí. Není to hezká vlastnost pomlouvání, ale je to všude. My v ulici to máme taky a já takové lidi ignoruju a nebavím se s nima. Bezprostřední troje sousedy mám naštěstí super a to mi stačí.

hodnocení

1x

No pokud chcete, aby si jako drbnu zaradily vas, tam jim neco takoveho vykladejte.

V opacnem pripade nechte na nich udelat si vlastni predstavu o svych sousedech.

hodnocení

1x

Jestliže budete komentovat chování někoho, kdo se vám nelíbí, stáváte se drbnou též. Kašlete na varování, na dobré skutky, nenoste v hlavě babu zlou. Škoda každé myšlenky, která mohla patřit něčemu příjemnému.

martin27
hodnocení

0x
Řekněte ji nějaké bludy a fantasmagorie. Aby se chytila sama.

hodnocení

0x
Nejste náhodou z Brna?

liska5
hodnocení

0x

Jakej dopis?! Papír je doklad! Prostě ústně, až se potkáte, tak že je chcete upozornit na jeden úkaz tady v ulici. Že je bude brzy pod nějakou záminkou kontaktovat jedna zvědavá a neodbytná sousedka, která musí mít o všem přehled, aby mohla referovat v okolí... Nemusíte tu drbnu jmenovat, oni na to časem příjdou.

noe*
hodnocení

Nikdy nejmenujem vždy na ní dojde.Lidi nemají dobrou skušenost.Z tahovali se kní různí pobudové a narkomani.Jeden tady potom vykradl obchod.Tak se nedivte tý bezpečnosti o druhý.Ale děkujem za reakci.Ustně řešíme vždy všechno.Jen tato paní je splachovací za pár dnu dělá že se nic nestalo.A začne dobrý den vy jste opálená určitě jste byla u moře nebo jiný otázky.Přitom se jí nikdo nanic neptal.
nov

Starousedlíkům je známá, nově přistěhované při řeči upozorněte a jinak sousedku ignorujte, nemluvte s ní a nereagujte. Nebo ji všichni svorně pošlete do ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]