Nejste přihlášen/a.
Ať si s tím ti noví lidé poradí, jak uznají za vhodné. Vám to může být jedno. My jsme bydleli dlouhá léta vedle hrozně zlé a drbavé ženské a byla jsem velmi překvapena, jak si s ní někteří lidé notovali, rozum mi to nebral. Nechte to být.
Noví sousedé si snad dokáží udělat úsudek sami. A druhým sdělí jen to co uznají za vhodné. Nevím proč někoho osočovat a jmenovat v tisku atd. To se mi zdá jako větší ubohost, než když někdo drbe. Drbny byly, jsou a budou. Záleží na lidech komu a co o sobě řeknou. Nezlobte se, nechte druhé žít a nedělejte mezi sousedy zle ( i když Vy si asi o sobě myslíte, že to vlastně myslíte s druhými dobře).
Já bych to nedělala. Buď se s tím nějak popasují sami a nebo ne. Až se víc poznáte s těmi přistěhovanými, pak bych v případě, že je drbna otravuje, řekla svůj názor na ni. A kdo ví, jestli jim to bude vadit.
Tohle mi přijde jako rozeštvávání lidí. Není to hezká vlastnost pomlouvání, ale je to všude. My v ulici to máme taky a já takové lidi ignoruju a nebavím se s nima. Bezprostřední troje sousedy mám naštěstí super a to mi stačí.
No pokud chcete, aby si jako drbnu zaradily vas, tam jim neco takoveho vykladejte.
V opacnem pripade nechte na nich udelat si vlastni predstavu o svych sousedech.
Jakej dopis?! Papír je doklad! Prostě ústně, až se potkáte, tak že je chcete upozornit na jeden úkaz tady v ulici. Že je bude brzy pod nějakou záminkou kontaktovat jedna zvědavá a neodbytná sousedka, která musí mít o všem přehled, aby mohla referovat v okolí... Nemusíte tu drbnu jmenovat, oni na to časem příjdou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.