Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chci se zeptat... Kde kupujete ženám kytky? Jako mám na mysli objednání kytky. Kde mají pěknou nabídku a kde chodí kytky fakt hezké a čerstvé?
Manžel když chce kytici pro mne, zajde do některého z několika květinářství, v našem městě jich je několik a všude mají pěkné květiny. Byla by hloupost jít pro květiny do cukrárny nebo na poštu.![]()
Několikrát jsem dostala květiny, které mi přinesl kurýr. Musím vám říci, že to byl úžasný pocit! Americká hééérečka, hadr! Sama jsem posílala kytici od květiny Zemámková. Pro starého pána k narozeninám a dohodnutou sumu mi vyfakturovali.
Vy pohledejte e-květiny. Nabídka ve vašem městě určitě je. V Ostravě jsem našla mnoho.
Každej čtvrtek bývají "čerstvé" v Albertu. Vždy dlouho vydrží. A pak klasicky v květinářství, ale tam mi to přijde zbytečně drahý.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.