Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. V březnu jsem si nechala navrhnout novou kuchynskou linku zaplatila zálohu asi 80procent. Na smlouvě je ze po zaplacení zálohy bude dílío zhotoveno do 30 dnů. Do ted linku nemám hotovou. Truhlář tvrdí ze pořád čeka na material, na jeden odstín dřeva. Že to ma skoro hotové jen dřevo ještě nepřišlo. Tak nevím jak dál. jestli ještě vyčkat a jak dlouho? Nebo mu dat nějaky ultimat. Nevim jestli mě jen nenatahuje a linku vubec nezačal skládat. Poradte jak dál.
Došla bych tam osobně, aby mi ukázal co má hotové a co mu chybí, a jestli by to nešlo nahradit třeba jiným odstínem. Je pravda, že se v této době všichni stežují, že jim chybí materiál a že všechno podražilo. Ale Vy máte smlouvu a není to Váš poblém, i když je to asi po toho výrobce nepříjemné. Já bych se pokusila se s ním dohodnout na jiném odstínu. Jestli se jenom nevymlouvá a nevyužívá situace, uvidíte na místě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.