Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám problém, který jsem si dokázal diagnostikovat sám. Mám kratší uzdičku na svém rytíři. Předkožka jde přetáhnout úplně v pohodě přec celý žalud, akorát je problém, že v tomto momentě se žalud jakoby ohne, skrze tu kratší uzdičku. Dost mě to omezuje, mám pocit, že mám kvůli tomu i horší erekci.
Zajímá mě věc, pro ty co už vědí nebo s tím máte zkušenosti. Jsem plnoletý mimochodem. Když zajdu k urologovi aby celou záležitost diagnostikoval, je schopen to i na místě "opravit"? Díval jsem se, že se to řeší přetětím nebo plastikou. Klidně bych řešil tu první možnost, přece jen je to asi rychlejší, plastik bude složitější a ještě jsem se díval, že to stojí třeba 5 tisíc.
Jinak to mažu asi pátý den kortikoidy (kožařka mi napsala Locoid na obličej) četl jsem, že to na to jde použít také, ale nemusí to vždy pomoct. Samozřejmě je potřeba mazat asi déle, ale říkám si, když už něco dělám, tak pořádně. A pokud je třeba možná návštěva urologa, který by se na to podíval a rovnou by to vyřešil a odstranil, bylo by to super.
Děkuji za odpověď.
Při krátké uzdičce vám mastičky opravdu nepomohou.Pomůže chirurg.zákrok,tzv.frenuloplastika.U nás to urolog vyšetřil,napsal papír na chíru,tam se objednat.Zákrok v lok anestezi/injekce do penisu/rozpustné stehy,nebylo potřeba kontroly,sex. abstinence 14 dnů.Krátká uzdička vás omezuje,můžete si ji při intenzivnějším dovádění natrhnout a stejně skončíte na chíře.Neváhejte a mast použijte tam kde je to třeba.
Vnukovi / 2r./ tu uzdičku nastřihli ambulantně. Mazáno několik dní Framykoinem a doporučeno hodně pít, ať moč nepálí.
Locoid je kortokoid, ten jen krátce! Má jen ztlumit projev zánětu, nezabíjí žádné bakterie. Určitě ne dlouhodobě. Přečtěte si příbalový leták. Vyrážky řešte stravou s omezením cukru, mléka a bílé mouky a vynechání potravin průmyslově vyrobených.. Berte denně lžíci řepné melasy. Dodá vám železo a minerály na vyrážky v obličeji, a probiootika.
Jak si zavoláte na urolu, že chcete objednat, tak se zeptáte, zda musíte mít doporučení od obvoďáka. Já ho aspoň neměla. K nám jeden urolog dojíždí, je to taková nouzová ambulance, tak jsem se objednala v jiném kraji v nemocnici. Bez řečí mi udělali kartu a jezdím tam /cysta na ledvině/. Svému obvoďákovi příležitostně dám nález. Žádné vyšetření jsem neplatila.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.