Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mohu použít voňavku místo pepřáku?

Od: anonymmka odpovědí: 22 změna:
Ahoj...jedu do většího města..a nemám pepřak..zapoměla jsem sehnat. Budu mít sebou antirespirant . Mohu ho v případě potřeby použít? Neoslepne pachatel..? No mě se do očí párkrát dostal chvíli mě oči pálili ale nic hrozného. Ale nevím..zda kdybych nastříkala do očí někomu půl Fa. Zda to bude dobré.

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jarda123*
hodnocení

5x

Já tedy nechci být politicky nekorektní, protože dneska je taková doba, že pomálu abyste pachatele neurazili natož poškodili. Já bych osobně v takové stiuaci bral po ruce všechno, čím se mohu bránit. Asi bych neřešil v tu chvíli, jestli mám nebo nemám ten správný pepřák. ;) Buďte připravena i třeba s deodorantem, a doufejte, že Vás nikdo nenapadne. :)

hodnocení

4x

Leda stříkat z 5cm. Voňavka rozprašuje do všech stran. Pepřák ne. Ten je jak paprsek.

Akorát útočníka ještě víc naštvete nebo rozesmějete :-D

Gumídku, pokud neplánuje aplikaci přes zapalovač... To už by fungovat mohlo, ne?*smich*

jóooo*slunce*. To už bude fungovat báječně.

petrwoods
hodnocení

3x
Jasně, ale aby to fungovalo, musíte mu to nastříkat do podpaží.
bo

"A ak vypadal?" "To nevím, pořádně jsem ho neviděla, ale poznáte ho podle toho, že voní jako Fa Fresh"

hodnocení

3x

Barvu ve sprei.

mate59
hodnocení

2x

Určitě je to pro případ lepší než nic.

joudic*
hodnocení

2x
jen bude vonet a vymlati vam zuby jako odmenu

ordoabchao
hodnocení

2x

Kterého města? V ČR snad nikde není přes den tak nebezpečno. Zažil jsem dotazy Američanek jedoucích do ČR, jestli je třeba pepřák (mace). Vysvětlil jsem jim, že tady zatím nemáme "ghettos" a "gangstas" a pepřák nevyužijí. Američané zde žijící kvitují, že je tu bezpečno. Tedy zatím.

Pár obecných rad pro cestovatele: nebýt nápadný (šperky, luxusní oděv, atd.), neukazovat peníze na ulici, mít většinu peněz v moneybeltu a jen pár v peněžence pro uspokojení zloděje či lupiče, vyhnout se potenciálně problémovým osobám, mít boty vhodné na útěk. Na improvizovanou obranu se dají použít třeba klíče nebo kovová propiska (lze ji skrýt v ruce).

hodnocení

2x

Tuhle říkali v televizi - prostě píchnout do očí prsty. Spousty lidí to nenapadne, hodně má blok to dělat, ale oko to vydrží a hrozně to bolí. Člověk získá čas a může utéct.

hodnocení

2x

Já osobně nenosím mimo svých rukou žádnou zbraň,když už nestačí ruce, tak zavelím : "nožičky , nožičky, utěkajtě nebo vás nalíčím na hnědo!" a to máte pak vidět ten sprint !*smich*

a nyní vážně-pokud by jeden chtěl útočníka řádně na. vastně vytočit, tak zajisté použije voňavku místo pepřáku !

kare
hodnocení

1x
Pokud máte zapalovač, ale lak na vlasy udělá ještě lepší plamenomet. *smich*

hodnocení

1x

Jestli tě někdo přepadne, tak stejně nestihneš udělat nic. I kdybys měla pepřák, tak než ho vytáhneš, už můžeš mít pod krkem třeba nůž.

martin27
hodnocení

1x
Když není po ruce pepřák, připravte si předem mezi prsty klíče a při napadení dejte pořádný box. Taťkovi to jednou pomohlo, a to nikdy neboxoval.

hodnocení

0x
Není to zbytecne, snad se nebudete toulat nočními odlehlých parky.

hodnocení

0x

Pepřák,slzák nestojí zas tolik a je malý,vejde se do kabelky,tak si ho kupte nebo si napište ,,Ježíškovi,, a nebudete muset ,,tahat,,velký sprej.Já mám 2 a jeden i s ostrým světlem.;)

hodnocení

0x

vonavka je naprd i když je lepší jak nic to už je lepší lak na vlasy ;)

já kdysy nosil po kapsách menší sprej s černou barvou na korektnost kašlu ten co přepadává taky nejedná v rukavičkách

liska5

*palec* Antiperspirantem navoníte akorát připitého otrapu.

Když Vám nečekaně skočí za krk, tak to nestihnete.

hodnocení

0x

No teď jde o to, jestli se tomu pachateli do očí trefíte. On když Vás někdo přepadne, tak asi nebude čekat, než to správně namíříte. Ještě jsem teda přepadená nebyla, ale nedovedu si představit tu situaci, kdy po mně někdo skočí a zaútočí, jak bych v rychlosti a stresu hledala tu lahvičku, zjistila napřed směr střiku, a asi bych to do očí nakonec stříkla sobě. :-D Já bych se raději dala do takového řevu, že by se dotyčný tak lekl, že by vzal do zaječích. Také můžete zkusit kopat a trefit se mu do rozkroku, to by snad bylo účinnější. Ale nejlepší by bylo, abyste se v noci nepotulovala na odlehlých a liduprázdných místech. ;)

mojejmeno
hodnocení

0x
Lak na vlasy by mohl být dobrý, nějaký laciný tem dost smrdí. Jen by me zajímalo s tím pepřákem jak se řeší když ten člověk má brýle?

Použije tornado kick. Vysokým kopem z otočky mu sestřelí brejle a potom už aplikuje sprej...*nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]