Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde seženu aukce?

Od: 12345* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den chtěla jsme se zeptat ,zda-li nevíte o nějakých aukci na netu krome aukra a mimiaukcí :) děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

Dost vyčerpávající odpověď, ale bez komentářů. Já mám dobré zkušenosti s portálem iKup.cz, naproti tomu varuji před Cosmito. To je takový ten portál, kde sice vydražené ceny jsou směšně malé, ale každý příhoz stojí prachy (respektive body), takže nakonec, i když vyhrajěš (je-li to možné), vyjde Tě to dost draho.

Kdysi jsem používal server Vatera, ale ten nějak skrachoval, zbyl pouze maďarský portál. (No a eBay.)

fidonet*
hodnocení

2x

nechci dělat reklamu AUKRU, ale pokud nechcete splakat nad výdělkem, kupujte tam. Jinak to dopadne tak, že pošlete peníze, a pak si budete nechat radit¨na poradte.cz co máte dělat, že jste zaslal peníze na podivnou aukci, a jak ziskat peníze nazpět. Vsatte na jistotu a na dobré hodnocení prodejců z AUKRO

laura303*

S aukrem mám taky JEN DOBRÉ zkušenosti :) Ovšem jeden známí si objednal před týdnem mobil za 5000,- a místo mobilu měl v balíčku zlaté stránky :( Já byla u toho když to rozbaloval , myslela jsem že se mi tam zesype. :(

raduz*
hodnocení

0x

z ceskych treba jeste odklepnuto.cz

petzr
hodnocení

0x

Hraji teď na www.tallon.cz Jsou sice na začátku,ale nabízejí největší akce pro uživatele

radi*

"hraji", to je myslím výstižné... aukce nemá být nahodilost

mirek*
hodnocení

0x

zkus eBay ,nejlepsi se mi zda a skoro vsude na svete

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]