Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Místo v letadle

Od: radomir7 odpovědí: 6 změna:

Ahoj, chci se zeptat jak je to s místenkou v letadle když letím s cestovní kanceláří. Vždycky jsem letel letadlem na vlastni pest a vybiral jsem si sedačku v letadle a ted poprvé poletím s cestovkou, jak je to s místenkou v letadle? Tu mi nějak přidělí nebo si ji muzu nekde vybrat sam. Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Místa dostanete při odbavení. Můžete zkusit požádat např. o sedadla tam, kde je víc místa nohy, pokud jste vyššího vzrůstu. Nebo vepředu, uprostřed, vzadu. Pokud mohou, vyhoví.

Do exotiky a vzdálených destinací jsme si vždy připláceli I. třídu, protože namačkaní jak herinky v turistické vydržet 10-12 hodin, je strašné.

hodnocení

2x

Kdykoli jsem při odbavení požádala a bylo to možné, vždycky mi vyhověli jak při letech tam tak i zpátky. A mám jedno doporučení pro let ve dvou, pokud vám tedy nejde o "okýnko" - místa vedle sebe, ale obě do uličky. Dá se natáhnout noha a můžete se na sedadlech vystřídat.

Taky vždy žádám o místo do uličky, je víc místa na nohy.

nox®
hodnocení

1x

Cestovky většinou nabízí možnost si za mastný penízek připlatit sedačku. Jinak vám ji dají až na letišti. Já se vždy slušně zeptal při odbavení a ještě se nestalo, že by nevyšli vstříc.

radomir7
hodnocení

díky to jsem přesně chtěl:)

hodnocení

0x

K odbavení je dobré přijít včas. Když začnou lidi volat, poprosili jsme o místa pro nás vhodná. Naposledy, když paní viděla, jak můj manžel se těžce vleče, sama nám nabídla prima sedadla, kde bylo více místa pro nohy, než jinde. Takže dokud je z čeho vybírat, určitě vyhoví. Kdo přijde poslední, musí brát zavděk tím, co zbylo. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]