Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stažení certifikátu do mobilu

Od: etien odpovědí: 5 změna:

Chci jet do zahraničí a nevím jak si mám do mobilu stáhnout certifikát a QR kód o prodělaném očkování, protože aplikace Tečka funguje jen na Android 6 a vyšší. Já mám jen Android 5.1. Sice jsem si celý certifikát stáhl do mobilu v PDF, ale mám obavy, zda to na hranicích bude stačit. Poradíte nějaké řešení? Díky.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Do mobilu ho nejspíš lépe nedostanete.

Vždycky ho sebou můžete vzít v tištěné verzi.

Další možností je, koupit si nový telefon.

hodnocení

2x
PDF snad musí stacit. Ale když se mobil vybije? Osobně bych to vždy měl na papíru a PDF v mobilu. A pro jistotu i v mobilu spolujezdce...

hodnocení

1x

PDF stačí.

hodnocení

1x
Tištěná verze musí stačit. Nikdo není povinen vlastnit chytrý mobil. (když na to přijde, tak ani "hloupý" mobil.)
Jen na okraj, nešel by váš andfoid upgradovat?

jurajjuraj*
hodnocení

0x

vytiskni si to, vzdyt uz i psali clanky o tom ze v zahranici na nejakou TEČKU kaslou

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]