Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tmava vagina

Od: avera odpovědí: 26 změna:
Z ničeho nic mi ztmavla vagína a nechce se mi na bělení, nemáte nějaký typy na domácí bělení který fungujou? Sama sobě se hnusím..
zámek
kapkanadeje uzavřel tuto otázku

26 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jurajjuraj*
hodnocení

4x

posli fotku, jinak nema cenu se o tom bavit *smich*

break

Na tý fotce bude stejně pi*ču vidět

... jestli bude tmavá a neostrá, tak ano.

Nicméně nic nevíme o kůži tazatelky.

Do Afriky, na černošky a bez bab *afro*

*smich*

break

Nechat to zarůst. Retro se vrací

mnd®
hodnocení

3x

A ještě GPS souřadnice,aby se dala ta tmavá díra najít.

Snad máte nějakého gynekologa,tak tam zajděte a on se na to propadliště dějin určitě rád podívá a dá školení ze zdravovědy,

alena1
hodnocení

1x

Jak ztmavla, jako sama přes noc?

hodnocení

1x
Anebo souložit jenom po tmě:)) Upřímně o bělení vagíny slyším poprvé. Vím, se ženské holí, ale ze se bělí, o tom nevím.

mate59
hodnocení

0x

Domácí bělení žádným způsobem vůbec nedoporučuji.Mějte ráda své tělo jaké je.Tmavá vagína není problém.

hodnocení

0x

jak se to dělá po tmě komu by to vadilo?

hodnocení

0x

Ono se s tím dá chodit na bělení? Kam?

jurajjuraj*

pry uz se beli i prdel :D

Tím spíš mě to zajímá, protože ji mám jak pavián... *cteni* :-D

Ale od začátku čuju nesmysl (kdyby tam chybělo to bělení, tak ne), tak si z toho dělám srandu.

erheh
hodnocení

0x

Pane bože, je to jen kůže. Navíc je to normální.

hodnocení

0x

Nejsi těhotná?

break

S černochem

21.07.21 13:58

*haha**dril*

V těhotenství mimo bradavek tmavne i tato část těla.

@m123 Nic si z toho nedělejte. @Break o tom prd ví a s @Gumidek jsou jak malí kluci... *alene*

Gotreku, prosím tedy jako malému dítěti vysvětlit, abych dospěl, tuto větu:

Z ničeho nic mi ztmavla vagína a nechce se mi na bělení.

Zeptám se Gotreku, ženy chodí na bělení vagín? Tazatelce se tam nechce. To víme z textu.

Já vím akorát o bělení zubů.

Děkuji za vysvětlení a reakci.;)

@Gumidek Kolego, ale já nereaguji na Váš dotaz ohledně bělení. Moje reakce se týkala jen a pouze páně @Break nemístné poznámky na doplňující a poměrně logický dotaz @m123 ohledně těhotenství tazatelky. Ženám v rámci požehnaného stavu skutečně některé partie mění barvu, dosti výrazně. Nu a taktéž to byla reakce na Vaše smajlíky pod @Break reakcí. Přišlo mi, to jako výsměch @m123.

Pokud jsem to špatně interpretoval, tak prosím přijměte mou upřímnou omluvu.

Nebuďme tak formální kolego. Jen to podporuje mou teorii, protože tazatelka doteď nereaguje ani na jeden příspěvek. Asi se baví a nebo radu už dostala. Nicméně se jí nehce a to sama uvedla. Dál bych se v tom raději nepitval a přeji hezký den všem *slunce*

joudic*
hodnocení

0x

barva nevadi, ale nezvladnu rizky, ale kdyz jsem to hlasil na pivu jako ekl, pulka zacala slinit, proste kazdy to ma jinak

hodnocení

0x

To znám. Tady máte fotku kamarádky*smich*

Tmava vagina

A ta vedle na fotce je ségra? *smich*

Tak to nevím ale prej to je vnitřní pohled*smich*

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]