Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spojení Monety a Airbank - jak to bude?

Od: indzx odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

vím, že celá záležitost spojení těchto dvou bank je odložená a nějaké sloučení, pokud k němu vůbec dojde je asi otázka let.

Nicméně jsem nějak nepochopil, jestli při sloučení se z Airbanku stane Moneta (což jsem myslel původně), nebo naopak.

Hledám sekundární spořící účet k Bance Creditas, u Monety mám pouze spořící účet a líbí se mi tam variabilita možností nastavení appky - od ikony až po tmavý režim. AirBank mi příjde zase víc fér (nepotřebujete k získání bonusu nebo odměny udělat kotrmelec, kop z otočky, další den následujícího měsíce po splnění podmínek) ale bez BÚ se nehnete?

Tak pokud by se měla airbank spojit s monetou, mohu ji rovnou zrušit. Případně pokud by jste věděli o spořícím účtu, kde je podmínka že by měl jít založit samostatně bez nutnosti BU a měl by jít připojit do Creditas multibankingu tak sem s tím. Ale ve finále je to asi jedno, co?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Je úplně jedno, zda moneta nebo air. Po sloučení to bude air a podmínky obou se sjednotí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]