Nejste přihlášen/a.
Chtěli bychom letět na dovolenou do Marsa Alam,doporučíte prosím hotel nebo resort kde jste byli spokojeni?Budeme dva dospělí bez dětí a vnoučat,prý jsou resorty kde jsou jen dospělí?Cestovku budeme volit asi Fischer.
Já bych Vám doporučila tyhle recenze:
V Marsa Alam jsem byla v hotelu Radisson blu resort, byla to jedna velká paráda. Byla jsem si tam rozhýbat ruku po těžké operaci a sama. V tomto letovisku je potřeba dobře vybírat, protože hodně pláží začíná korálovým podložím, klasická písečná pláž tam je jen u některých hotelů.
V odkazu máte stovky recenzí milovníků EgyptaJá jsem na ty stránky taky chodila.
Tak čtu ,ale některý chválí a stejný hned hatí...Nevím,bohužel nemáme příbuzného ani kamaráda který by poradil,i tak děkuji.
Nikdy se nelíbí všem to samé. Já vyždy vyhledávala spíš klid. Byla jsem v Egyptě 8x, nejvíc se mi líbilo letovisko Makadi kus za Hurgádou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.