Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doporučíte hotel v Egyptě?

Od: lada1® odpovědí: 6 změna:

Chtěli bychom letět na dovolenou do Marsa Alam,doporučíte prosím hotel nebo resort kde jste byli spokojeni?Budeme dva dospělí bez dětí a vnoučat,prý jsou resorty kde jsou jen dospělí?Cestovku budeme volit asi Fischer.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Já bych Vám doporučila tyhle recenze:

egypt.orbion.cz/...

V Marsa Alam jsem byla v hotelu Radisson blu resort, byla to jedna velká paráda. Byla jsem si tam rozhýbat ruku po těžké operaci a sama. V tomto letovisku je potřeba dobře vybírat, protože hodně pláží začíná korálovým podložím, klasická písečná pláž tam je jen u některých hotelů.

V odkazu máte stovky recenzí milovníků Egypta:)Já jsem na ty stránky taky chodila.

hodnocení

Tak čtu ,ale některý chválí a stejný hned hatí...Nevím,bohužel nemáme příbuzného ani kamaráda který by poradil,i tak děkuji.

Nikdy se nelíbí všem to samé. Já vyždy vyhledávala spíš klid. Byla jsem v Egyptě 8x, nejvíc se mi líbilo letovisko Makadi kus za Hurgádou.

joudic*
hodnocení

2x
nejlepsi je Hurghada na vlastni triko, prochazet mesto, navecer kolonadu, chvili jsem tam bydlel.. ale to more tam nicmoc no, sedet v zavrenym hotelu je hodne smutna dovca ikdyz jsou velke, ale nekomu to neva a ma to rad

hodnocení

0x

De Marsa Alam moc ne, jsou to resorty kde není nic jiného jak hotel a turisti.

Před lety jsem byl velmi spokojen s Happy Life Village v Dahabu. Je to přímo u jedné z korálových lokalit kam se odjinud vozí turisti šnorchlovat a potápět.

mojejmeno
hodnocení

0x
Turecko, v Egyptě šla kvalita dolů. Třeba v Coral hills je krásný korál, ale jidlo dávali trochu zkažené. V Brayka bay měli pár let zpátky všechno, koráli, koktejly, dobre jídlo ale když jsem tam byla naposledy pár měsíců nazpět tak kvalita byla jinde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]