Dobrý den Je mi 15 let Asi před dvěma lety jsem měl takovou potyčku. Stál jsem na autobusovém nádraží a hádal se s jedním asi o rok či dva mladším chlapcem. Situace se vyhrotila, když na mě zakřičel "brejloune". Tenkrát jsem měl docela sklony k agresivitě, takže jsem k němu přišel a praštil ho do hlavy. Ano, uvědomuji si, že jako starší jsem měl ustoupit a už vůbec ho nemlátit do hlavy. Byl jsem holt hloupý. Když jsem mu dal tu ránu, tak jsem si zranil malíček, a on se mi ještě smál, že to vůbec nebolelo (což mu úplně něvěřím, jelikož to řekne každé dítě, že to nebolelo). Nechal jsem to být a dnes jsem si na to vzpomněl. Hledal jsem na internetu jestli se tam o tom nebude nic psát, že jsem ho "zmlátil" atd. (Klasické nadpisy článků). Nic jsem nenašel. Ale stále nemám ten klid. Je-li někdo z vás znalý ve zdravotnictví, prosím řekněte mi: může se nějaký typ poranění projevit až po roce či dvou? Ten kluk po té ráně normálně odešel ani se nijak nepotácel. Dny poté se ani ve městě nic neřešilo, ve škole také ne. Můžete mi někdo říct, zda mohu být klidný, že jsem mu svou hloupostí nic neudělal? Děkuji
@bruh - Myslíte si, že se může nějaké poranění hlavy projevit až takhle pozdě? Projevit těžko, zjistit ano (např. zhojená prasklina) - ale určitě se za dva roky nedá prokázat způsob jeho vzniku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.