Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hemeroidy a opruzení?

Od: milan62 odpovědí: 10 změna:
Dobrý vden asi rok mám problém kolem konečníku. Co znamenají vty dvě čáry opruzeniny? Označil jsem je červeně. Potom se mi udělal výrůstek označeno modře a vedle konečníku bulka prasklina označeno žlutě. Celkově se mi zdá řitní otvor vtažen dovnitř. Léčím hygienou a pudrem. Diky
Hemeroidy a opruzení?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

To jsou otlačeniny - čarvené značení.

Mýt vlažnou vodou a ne často mýdlo. Občas trochu promastit. Pudr určitě nedávat, pak je z toho vlhká mazanina.

Zajdi za proktologem. Prohlédne, poradí. A budeš mít klid, nehorší jsou ty dohady co by to všechno mohlo být, že?

liska5
hodnocení

2x

Omezte cukr ve stravě, ten způsobuje přemnožení kvasinek ve střevě a ty dovedou narušovat sliznice i kůži. Pudr ne, lepší je protiplísňový krém Imazol. A mýt jen vodou, a sušit. Více vlákniny střevu prospěje / zelenina, kroupy, kyselé zelí/

milan62
hodnocení

Nemůže to být i pásový opar? Z lékařů mám panickou hruzu.
liska5

Pásový opar způsobuje pásy boláků podél mezižeberních nervů. Na těchto místech není a vypadá jinak. Předchází mu tělesné vyčerpání často na slunci a nebo kontakt s planými neštovicemi. Často obojí...Vy potřebujete upravit střevní mikrofloru. Probiotika.

Pásový opar to rozhodně nebude, to je tak strašná bolest, že byste to tu napsal, nehledě na to, že v takovém místě se nevytvoří.

Já bych zkusila čípky Factu a myslím, že za pár dnů budete mít pokoj.

milan62
hodnocení

A co jsou prosím ty dvě červené čáry? To nemohu vůbec vyléčit. Opruzeniny a čím mazat. Diky
liska5

Čára je typický kraj plísňového fleku. Kromě Imazolu to mazání jablečným octem taky dobré. Faktu čípky jsou na hemoroidy, tam asi jich nebude třeba. Ten jablečný ocet je dobrý aj do pití. Mezi jídly do sklenice vody lžičku nebo dvě.

hodnocení

2x
Ty dvě čáry mazejte jablečným octem smíchaným s jedlou sodu.
milan62
hodnocení

A nevíte co to je? Opruzeniny a nebo infekce vyrážka. Diky moc za rady já se bál i rakoviny.

Řekla bych, že plíseň *nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]