Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Keramické fazety (zkušenosti, kam na ně v Brně?)

Od: jaji odpovědí: 4 změna:

Zdravím, uvažuji, že bych si nechala dát na přední dva zuby keramické fazety. Své přední zuby mám několikrát plombované a s plombami nejsem spokojená. Chtěla bych se zeptat, zda někdo fazety máte a jak jste s nimi spokojení? Také bych uvítala tip na dentální kliniku v Brně, kde fazety pěkně umí.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

1x

Nehledal bych jen v Brně,ale fasety se dají udělat i bez zbroušení původních zubů/ne vždy to jde a ne každý zubař je dělá./

liska5
hodnocení

0x

Jen podotknu, že moje zubařka řekla, že pokud, tak jedině korunky zirkonové. Ten jeden zub mne přišel na 5 tisíc celkem a je fakt kvalitní, není nic poznat, je jak skutečný. A taky dobře kouše!

Nejsem ale z Brna, nýbrž ze slezského pohraničí. Ceny asi proto budou jiné/?/ Jinak problémy s předními zuby mají lidé s horší kondicí ledvin.

jaji
hodnocení

Nejaky prinosnejsi komentar by nebyl?
Ptala jsem se na neco uplne jineho. A ledviny mam v poradku, dekuji za starost:)

joudic*
hodnocení

0x
nevim jestli vam daji fazety jen na dva, dela se min cely predek tzn 6, vsiml jsem si taky, ze fazety jsou vzdy o kousicek delsi nez puvodni zuby.. jinak holt musite hledat a srovnavat, nejlevneji to vyjde v turecku s trochu jinym komfortem nez tady, jenze letenka atd..
Kdysi jsem se o to zajimal, ale mam zuby zatim zdrave a na to, aby mi do vybrousili uz ted do pahylu se jeste necitim, nechapu nektere 20lete youtuberky apod, ze si nechaji zpahylovat puvodne krasne bile zuby, jen aby byly o par procent hezci nebo belejsi. Jinak to neni naporad, musi se to po cca 10-15 letech resit nebo jak, a to me take odradilo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]