Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poradna, kde se můžete zeptat na cokoliv ohledně sexu

Od: peta* odpovědí: 12 změna:

Dobrý den,

omlouvám se, že ruším, ale potřebovala bych se poradit s jednou delikátní záležitostí. Mohli byste mi, prosím, doporučit nějaké stránky, kde se řeší sexuální témata? Kde se můžete na něco zeptat, techniku a tak, vyměnit si názory apod. (péčko mi, prosím, nedoporučujte, je fajn, ale já se spíš potřebuji někoho zkušeného zeptat na pár věcí a to péčko mi to zcela neřekne *smich*) Je mi 19 let, mám prvního přítele a mám menší problém s vyvrcholením. Ačkoliv se snažím zároveň i uspokojovat, tak nedosáhnu orgasmu, ale když se sama uspokojuji tak ano. Nevím, co dělat nebo něco jiného zkusit. Dále bych měla otázku i ohledně orálu, ale to už tady nechci rozebírat. Právě proto se ptám na ty stránky, kde bych se mohla s někým poradit, tady se mi to nechce řešit. Děkuji za Vaše návrhy.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Tady Vám poradí minimálně stejně dobře jako kdekoliv na internetu.

Je fajn, že sama při masturbaci orgasmu dosáhnete, tedy nebudete patřit mezi anorgastické ženy. To že Vám to nejde při styku s partnerem je jen otázka zvyku a času. Když se uspokojujete sama, víte co na Vás "platí nejvíc". Partner je v tomhle snažení jistý druh rušivého elementu. Jde jen o to, abyste se vzájemně sladili tak, aby Vám to vyhovovalo a úspěšně jste "protrhla cílovou pásku". Musíte partnera naučite, kde, jak, jakou intenzitou, jakým tempem, pod jakým úhlem atd. Chce to prostě čas.

Pokud není partner sobec a dopřeje Vám dostatek času, tak se to nakonec podaří. Krom toho, nikdo netvrdí, že musíte orgasmu dosáhnout přímo při styku. Začněte něčím jednodušším. Ať se Vás partner nejdřív naučí uspokojit rukou, či ústy. A časem se dostanete i na "vyšší level".

hodnocení

3x

V čem budou jiné stránky odlišné od těchto?

mate59
hodnocení

2x

Pro vás bude nejvhodnější pohola partner na záda,vy na něm,tak by jste měla nejlépe dosáhnout orgazmu.Až budete s partnerem sehraní,dosáhnete ho určitě i při jiných polohách.Klidně se zeptejte i na orální sex.

peta*
hodnocení

Právě že z polohy nahoře mám obavu. Jak jsem psala, že se dokážu sama uspokojit... tak jsem nikdy nepoužívala prsty, až jsem si pořídila womanizer, tak jsem dokázala dosáhnout orgasmu. Přijde mi, že jsem si na něj zvykla, je víc intenzivní a nedokážu se uspokojit sama prsty, proto ani při sexu s partnerem se nehýčkám prsty, protože mi to nic nedělá, mi přijde. A kdybych byla nahoře, tak bych to měla vést jakože zrychlovat, cítit to vzrůstající vzrušení, jenže necítím. Jsem vlhká i nadržená, jenže jen cítím, jak se ve mně něco hýbe. Nevím, co dělat :(

peta*
hodnocení

Jinak s tím orálem by mě zajímalo to, že... když jej partnerovi dělám, tak jsem ho už párkrát trochu lízla zuby, důsledek toho byl ten, že trvalo, než vyvrcholil. Víte, když jsem viděla péčko, tak mi přijde, že ty ženy ten penis obejmou těmi ústy, prostě uzavřou,přitiskou ta ústa k němu, ale tím pádem se přiblíží blíž i zuby k tomu penisu, tak jak to dělají, že jej "neškrábnou" zuby? Můj partner ho nemá zas nějak obřího, jenže... nevím, tady bych potřebovala hodně poradit

A vadí mu ty zuby? Já měla partnera, kterýmu se to naopak velmi líbilo, když jsem jemně přejížděla zubama. Tím si orgasmus oddaloval.

peta*
hodnocení

Právě že mu to spíš vadí :(

mate59

To,co vidíte v péčku,tím se neřiďte,to je film,reálně to tak v intimním životěvůbec není.Ptejte se partnera,jak se mu to líbí,jak by to chtěl,místo zubů zapojte rty,jazyk,sajte,hlaďte všude...A zkoušejte tu polohu.Zkuste pár dnů sex. abstinovat,žádné hračky a pak to rozpalte.

peta*
hodnocení

Říkal mi, že mu vadí ty zuby, jinak ať prý používám víc jazyk, nebojím se více slintat a taky to sání... ale právě při tom sání musíte více obejmout ten penis, ne? Tak jak to ty ženy dělají že se těmi zuby nedotknou toho penisu? Omlouvám se za své dotazy... hodně by mi pomohlo, kdyby třeba tady nějaká žena popsala, jak to asi tak provozuje*andel*

mate59

Otevřít víc pusu a obejmout ho pevně rty.Jako když si cucáte prst.

peta*
hodnocení

Dobře, děkuji, pokusím se to nějak vypilovat;)

hodnocení

1x
Tady se už diskutovalo snad o všem, co se sexu týká! Ale dostanete zde rady jen z běžné praxe. Pokud potřebujete odbornou /lékařskou/ radu strejda Google vám nabídne online poradny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]