Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podnikani nanecisto

Od: spynfo® odpovědí: 4 změna:

dobry den, rad bych si nejdriv overil uspesnost a nakladovost, procento ziskovosti a podobne (v praxi),

neco, jako je studentska firma (klidne i pres urad prace, i kdyz praci mam, nebo treba pres nejaky

rozvojovy program z EU, kurz od statni rozvojove agentury :),

to jest bez zakladani zivnosti a prihlasovani u uradu, k cemu to, kdyz by to slo do ztraty?

Jde mi tez o to, kdyz pripadne inzerce povede k ziskani zakazniku,

jestlize ano, jak si cely postup vyzkouset v praxi nanecisto.

Ma s tim nekdo zkusenost? Ze svych zacatku, zrejme melouchari :)

a jak na to, aniz bych porusoval zakony?

Logicky mi vychazi, ze to nejde, ale doufam v jinou (prospesnou) odpoved :)

Treba od nejakeho urednika, ktery s tim prichazi do styku.

Proste, jsou veci, ktere se moc nepropaguji, nebo bezny obcan o nich nevi...

Ocekavam i posmesky, a tak co, alespon bude sranda...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jozinec
hodnocení

0x

EU už je mimořádně pošahaný spolek, ale ani tento podnikání na nečisto nenabízí a nefinancuje. Mám obavu, že bez "živnostenského listu" a splnění všech zákonných povinností (finanční úřad, ČSSZ, zdravotní pojišťovna, atd.) to nepůjde. Hodně vzdáleně se vašemu požadavku blíží Podnikatelský inkubátor a rekvalifikační kurz Základy podnikání - mám obavu, že však zdaleka vaše sny nenaplní (určitě neumožní podnikat jen tak na zkoušku).

Ale nápad to není špatný. Já bych zase chtěl dělat děti na zkoušku. Mám vyhlédnutých pár "projektů", ale nejdříve bych chtěl vědět jestli všechno s těmi slečnami bude fungovat jak má a koneckonců taky, jak by ty děti vypadaly v reálu - mám představu, že případné výživné na dítě a matku by mohly být hrazené z fondů EU nebo fondů MPSV - když budete o něčem vědět, tak se ozvěte - dík.

hodnocení

ale to je velice jednoduche, ten projekt se jmenuje spermabanka :)

doplněno 15.06.10 22:09:

samozrejme neocekavam, ze EU mi proplati projekt,

nejsem prece politik, 5 ceskych na stole :)

i kdyz vubec by to nebylo spatny ...

a moje sny mi nesplni uz vubec nikdo, na obcanstvi v Monaku se ceka pul zivota :)

a mne se hodne libi ten hrad na kopecku, uz jsem se ptal, pry

neprodaji :) za tu cenu, co jsem nabidl.

Statni uzemi taky zatim nikdo neprodava, sakra.

jozinec

To se divím, že vám ten domek neprodali. Když si vezmete, že vám pořád po dvorku běhají cizí lidé, kostel se svými zvony je taky nepříjemně blízko, k tomu z jedné strany pod okny zpěv opilých miliardářů vracejících se z kasína a barů na své jachty, z druhé strany rachot vozů F1, všechno pořád z kopce do kopce, tak ten RD zase žádné velké terno není. Snad jen ty daně jsou tam o něco lepší a berňák není tak vlezlý - tam by vám asi i to podnikání na nečisto vyšlo :). Ale když se vám to líbí, tak si to kupte - já vás varoval.;)

kjanik112*
hodnocení

0x

Jedna možnost tu je.Každý rok je to jiná částka- zjistěte si na finančním úřadě, kolik je to pro tento rok- kolik si můžete letos bokem vydělat, aniž byste to musel hlásit.Pak rozjedete zamýšlenou činnost a uvidíte: když limitu dosáhnete, vše přihlásíte, ne-li, nehlásíte nic a skončíte.Vím, že limit je několik tisícovek, na vyzkoušení záměru to stačí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]