Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nízký tlak mi ničí život

Od: pavoucizena* odpovědí: 15 změna:

Ahoj, už docela dlouho trpím na hodně nízký tlak... jsem pořád jenom unavená, dost často je mi hodně špatně, nemůžu sportovat, protože když začnu, tak mi začne strašně tlouct srdce a začnou mě dost nesnesitelně bolet plíce.. občas je mi tak špatně, že omdlívám... už nevím co mám dělat jestli mám jít k doktorovi nebo to nechat být.. Tak kdybyste někdo měl nějakou radu budu strašně ráda, když mě odpovíte.. už začínám být zoufalá =( Předem moc děkuju za odpověď!

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já být tebou, tak jsem už u doktora dávno. Nebo myslíš, že se to povídáním na internetu samo nějak vyřeší?

pavoucizena*
hodnocení

už se tam chystám asi týden, ale tak nějak pořád se odhodlávám.. ale tak asi tam zajdu no.. co mi zbejvá =)

hodnocení

0x

Únava může být z různých důvodů. Upalujte rychle k doktorovi, nízký tlak je někdy zrádnější než vysoký...Léčím se s vysokým tlakem už 15 let, a bez prášků by to se mnou asi už dávno seklo. Tak rychle k doktorovi.

pavoucizena*
hodnocení

no veškeré výkyvy v tlaku jsou strašné ;) je to opravdu prokletí.. no snad mi páni doktoři konečně pomůžou.. Vám přeju taky hodně zdaru ;)

knopka*
hodnocení

0x

Zadala jsem do googlu nízký tlak a hned první : zdravi.doktorka.cz/...;)

pavoucizena*
hodnocení

ahoj, děkuji za odkaz... já jsem si o tom přečetla už snad úplně všechno, ale vůbec nic mě na to nezabralo.. tak asi ten doktor bude nejlepší řešení.. ;)

raadek*
Objednejte se k doktorovi zrovna na rano kvuli odberu krve. Treba jste anemicka. R.
pavoucizena*
hodnocení

děkuji za radu ;)

catallanos*
hodnocení

0x

Já bych nečekala a okamžitě utíkala k doktorivi. Nízký tlak =pítí kávy. ale ta plíce to je divné

hodnocení

0x

U mně dlouholetý neléčený nízký tlak vyvolal infarkt. Nechte se vyšetřit, dá se to léčit. Neuvedla jste hodnoty KT, takže kolik je podle vás hodně nízký tlak?

marenka*

No já nevím, ale třeba já mám 80/60 a na EKG mi doktor řekl, že mám srdce naprosto zdravé. *nevi*

panda*
hodnocení

0x

Nízký tlak může být od srdce. Může to být špatná funkce srdce, při stahu nevyšle dostatek krve. Jaký tlak máte? Určitě nám napište, co Vám řekl lékař.

hodnocení

0x

Srdce dle lékaře může být zdravé,ale tlak máte snížený . Přibližný tlak/ dle věku/ by měl být okolo 130/70. Navštivte lékaře a sdělte mu vaše potíže.

mil®
hodnocení

0x

Určitě zajděte ke svému lékaři. A jak víte, že má te nízkej tlak? A jak víte, že máte potíže právě od tlaku? Atd. Otázek by bylo víc.

taran*
hodnocení

0x

Moravský recept:Ráno na lačný žaludek panáčka slivovice.Bušení srdce může být nervového původu Nejsi ve stressu? Návštěvu lékaře neodkládej.*jasne*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]