Nejste přihlášen/a.
Ahoj, už docela dlouho trpím na hodně nízký tlak... jsem pořád jenom unavená, dost často je mi hodně špatně, nemůžu sportovat, protože když začnu, tak mi začne strašně tlouct srdce a začnou mě dost nesnesitelně bolet plíce.. občas je mi tak špatně, že omdlívám... už nevím co mám dělat jestli mám jít k doktorovi nebo to nechat být.. Tak kdybyste někdo měl nějakou radu budu strašně ráda, když mě odpovíte.. už začínám být zoufalá =( Předem moc děkuju za odpověď!
Únava může být z různých důvodů. Upalujte rychle k doktorovi, nízký tlak je někdy zrádnější než vysoký...Léčím se s vysokým tlakem už 15 let, a bez prášků by to se mnou asi už dávno seklo. Tak rychle k doktorovi.
Určitě zajděte ke svému lékaři. A jak víte, že má te nízkej tlak? A jak víte, že máte potíže právě od tlaku? Atd. Otázek by bylo víc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.