Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nízký tlak mi ničí život

Od: pavoucizena*

Ahoj, už docela dlouho trpím na hodně nízký tlak... jsem pořád jenom unavená, dost často je mi hodně špatně, nemůžu sportovat, protože když začnu, tak mi začne strašně tlouct srdce a začnou mě dost nesnesitelně bolet plíce.. občas je mi tak špatně, že omdlívám... už nevím co mám dělat jestli mám jít k doktorovi nebo to nechat být.. Tak kdybyste někdo měl nějakou radu budu strašně ráda, když mě odpovíte.. už začínám být zoufalá =( Předem moc děkuju za odpověď!

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já být tebou, tak jsem už u doktora dávno. Nebo myslíš, že se to povídáním na internetu samo nějak vyřeší?

pavoucizena*
hodnocení

už se tam chystám asi týden, ale tak nějak pořád se odhodlávám.. ale tak asi tam zajdu no.. co mi zbejvá =)

hodnocení

0x

Únava může být z různých důvodů. Upalujte rychle k doktorovi, nízký tlak je někdy zrádnější než vysoký...Léčím se s vysokým tlakem už 15 let, a bez prášků by to se mnou asi už dávno seklo. Tak rychle k doktorovi.

pavoucizena*
hodnocení

no veškeré výkyvy v tlaku jsou strašné ;) je to opravdu prokletí.. no snad mi páni doktoři konečně pomůžou.. Vám přeju taky hodně zdaru ;)

knopka*
hodnocení

0x

Zadala jsem do googlu nízký tlak a hned první : zdravi.doktorka.cz/...;)

pavoucizena*
hodnocení

ahoj, děkuji za odkaz... já jsem si o tom přečetla už snad úplně všechno, ale vůbec nic mě na to nezabralo.. tak asi ten doktor bude nejlepší řešení.. ;)

raadek*
Objednejte se k doktorovi zrovna na rano kvuli odberu krve. Treba jste anemicka. R.
pavoucizena*
hodnocení

děkuji za radu ;)

catallanos*
hodnocení

0x

Já bych nečekala a okamžitě utíkala k doktorivi. Nízký tlak =pítí kávy. ale ta plíce to je divné

brunecova*
hodnocení

0x

U mně dlouholetý neléčený nízký tlak vyvolal infarkt. Nechte se vyšetřit, dá se to léčit. Neuvedla jste hodnoty KT, takže kolik je podle vás hodně nízký tlak?

marenka*

No já nevím, ale třeba já mám 80/60 a na EKG mi doktor řekl, že mám srdce naprosto zdravé. *nevi*

panda*
hodnocení

0x

Nízký tlak může být od srdce. Může to být špatná funkce srdce, při stahu nevyšle dostatek krve. Jaký tlak máte? Určitě nám napište, co Vám řekl lékař.

brunecova*
hodnocení

0x

Srdce dle lékaře může být zdravé,ale tlak máte snížený . Přibližný tlak/ dle věku/ by měl být okolo 130/70. Navštivte lékaře a sdělte mu vaše potíže.

mil®
hodnocení

0x

Určitě zajděte ke svému lékaři. A jak víte, že má te nízkej tlak? A jak víte, že máte potíže právě od tlaku? Atd. Otázek by bylo víc.

taran*
hodnocení

0x

Moravský recept:Ráno na lačný žaludek panáčka slivovice.Bušení srdce může být nervového původu Nejsi ve stressu? Návštěvu lékaře neodkládej.*jasne*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]