Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde si nechat udělat rovnátka

Od: andyy odpovědí: 7 změna:
Dobry den, mám takový problém můj zubař mi říká ze rovnátka nepotřebuji, jenže já sama dobře vím že jo a že mám zuby ošklivé, stydím se za ně, celkem mi sráží sebevědomí a trápí mě to. Tak se chci zeptat jestli když si najdu ortodoncii v mé blízkosti kam bych šla na konzultaci (sama bych se objednala), a řekli mi že mám třeba v ten a ten den přijít na rentgen atd. jestli by s tím měl můj zubař mít problém. Já osobně si myslím ze mu to muže být jedno když on mi má zuby pouze kontrolovat… ale chci se vás zeptat kdyby jste měli nějaké zkušenosti.
Omlouvám se za gramatické chyby, a předem Vám za odpovědi
Omlouvám se za špatnou rubriku ale omylem jsem se překlepla♀
zámek
kapkanadeje uzavřel tuto otázku

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Na ortodoncii si můžete zajít bez doporučení od svého zubaře. Vyšetření/konzultaci kvůli rovnátkům budete platit (bez žádanky nehradí Vaše zdravot. pojišťovna).

Samozřejmě se můžete objednat na ortodoncii, kterou si sama vyberete.

liska5
hodnocení

0x

Pokud jste to Vy, co jste sem dávala foto svého chrupu s mezírkami, ale rovně rostlého, tak počítejte s tím, že rovnátka tu nemusí být řešením. Ve 13 letech se předpokládá růst čelisti. Klubající se osmičky mohou zuby sesunout. Zub není strom, je v závěsech a mírně cestuje.

andyy
Dobrý den, ani nevím o čem mluvíte, mě se zuby kříží, horní a dolní jedničky
liska5

Tak to se omlouvám, dotaz byl opravdu hodně podobný...Taky nespokojenost, přání mít rovnátka a snaha najít ortodoncii s jiným přístupem...

andyy
hodnocení

V pohodě i to se stává:)
výtka
Upozornění od sys kapkanadeje 16. 07. 2021 19:27:44
Nelži, jedná se o Tebe!

hodnocení

0x

Zdravím. Myslím, že dobře víš, o čem "liška" psala. Již jsi zde vlákno na toto téma založila. A ještě jsi byla dotčená odpověďmi rádců. Pokud Tvůj zubař rovnátka nedoporučuje a Ty se jich dožaduješ, měla bys pak změnit svého zubaře. Co na to říkají rodiče? Podporují Tě v tom? Ptám se jen proto, že to stojí nemalé peníze, tak jestli jsi to konzultovala především s nimi. Na konzultaci můžeš zajít ke komukoliv a kamkoliv, když se objednáš předem.

doplněno 16.07.21 19:26:

Nelži, ten dotaz jsi zde založila Ty a zde je zakázáno pokládat stejný dotaz vícekrát po sobě. Seznam se s pravidly zdejší poradny! A že Ti rodiče řekli, aby sis takovouto věc zařídila sama? No budiž, ale protože jsi nezletilá, stejně se to bez nich neobejde..

andyy
hodnocení

Dobrý den, ne opravdu nejspíše se jedna o jinou slečnu já to nebyla a i kdyby muže vám to být jedno. Rodiče mě podporuji ale chtějí abych si to zařídila sama, peníze jsem si našetřila na jedno patro druhé by mi rodiče zaplatili k Vánocům mám to s nimi prokonzultované.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]