Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poruseni podminky?

Od: marekk odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, pred silvestrem jsem uhodil kamarada, pili jsme alkohol a provokoval. On pak sel druhy den marodit, ale ne kvuli tomu uderu ale prehnal to s alkoholem, tak ze prej mel horecku a proste se mu nechtelo do prace asi ho to i bolelo coz je taky dost pravepodobne. Videlo to par lidi, byl to silny uder do tvare ale udelal jsem ho tak aby mu zpusobil jen bolest a neublizil.
Da se to povazovat za poruseni, kdybych to musel nekde aktualne vylicit nebo se mi chtel kdokoliv kdo to videl mstit protoze vi ze mam podminku, diky za odpovedi jinak vedu radny zivot...
pardon spatna rubrika

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirib
hodnocení

4x
V podmínce a klidně si tasí pěst...
Je vidět,že se kriminálu nebojíš...

jozinko
hodnocení

1x

Zbytočne sa stresuješ, ak je kamarát, určite nič s tým robiť nebude.

Je to už dlhá doba,

Ak Ti niekto naznačil, že bude sviňa, to je iná káva, dúfaj že to nebude platiť na kamaráta.

Ja by som ho pozval na pivo, prehodil sním reč.

Ak by "moc spominal spomínal udalosť", omluvil by som sa mu, zaplatil pivo,

ale neprehnali by sme to a v dobrom sa zozlúčili.

hodnocení

0x

Pokud to nenahlásil lékaři a neudá vás on, tak ostatní mohou jen šoupat nohama. Takže byste si ho měl udobřit.

marekk
lekari to stopro nenahlasil, ja jen kdyby ho treba nekdo postval, ale to je nepravepodobne i kdyz lidi jsou mstivý

break
hodnocení

0x

Musel by podat na tebe TO, jinak to nikdo nebude řešit

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]