Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde najít nějakou normální holku?

Od: pulikan odpovědí: 24 změna:
Ahoj. Potřeboval bych poradit, kde najít nějakou normální holku. Myslím si, že nemám problém nějakou oslovit. Akorát dnes je každá, pro mě ideální, zadaná nebo "jen kamarádi". Přitom nejsem vůbec vybíravý, stačí mi upřímná skromná holčina.
Fakt, skoro všichni kolem už jsou šťastní a připravují se na nové bydlení a já ještě obcházím kde co a žádnou nenajdu. Už z toho mám pořádnou depku. Myslím, že jsem úplně normální kluk. Nic extra.
Nevíte obecně nějaké místo? Diskotéky moc nekvituju.
Děkuju všem za případnou odpověď.

24 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

4x

Co se vrátili kluci z dobrovolnických prací na jižní Moravě, tak se vyjádřili, že to tam bylo, jako Seznamka. Najednou kolem přijatelné dívky, co se nebojí práce, a z celé republiky! A taky fešné slečny z blízkého okolí, co přišly na pomoc svým rodinám...

Tak podobně si to pamatuji já z dob před 60 lety. Společné brigády v městském parku a kolem školy, chmelová brigáda, dožínky, řepa, brambory, všechny ty akce Z, spartakiády..A co legrace se přitom zažilo...

Hledejte podle zájmové činnosti /oddíly, sbory, kurzy, kroužky, soubory, akce,../

kicune*
hodnocení

4x

Stačí koukat okolo. Neřešit ptákoviny a koukat co se kde kroutí. Když se ti holka líbí, neboj se jí kouknout pěkně do očí. Ona uhne, ale když si to v následujících vteřinách srovná v kebulce a budeš se jí líbit, tak se koukne znovu a možná se i usměje.

Mi neříkej že když takhle sbalíš deset holek, že aspoň jedna nebude skromná a upřímná zhruba podle tvých představ.

Nebo na to jít přes zájmy, jak už tu někdo psal.

pulikan
Pěkně napsáno. Díky

hodnocení

4x

V práci nebo na brigádě. Nebrat - nadměrně potetované, polohané, ty, co nedají z ruky mobil a bez kamarádky nejdou ani na záchod.

16.07.21 20:33

*palec2*

break

Co je špatného na kérkách?

Je to hnus. Mnohdy z dálky jak špinavá ruka :-D.

cutora

V budoucnosti možné riziko rakoviny.

pulikan
Souhlasím.
liska5

Spíš bych zvažovala tu filosofii, co se snaží takhle se prezentovat. Zda ji pochopíte.

break
17.07.21 18:17

Citlivky

hodnocení

3x

Normální holku najdeš přes hobby, v práci (brigády), restauraci, knihovně, škole. Ale většinou chodí ve dvou s kamarádkama a to je trošku potíž.

Seznamky jsou plné takových těch o které moc není zájem a nebo takové ty, co rády střídaj partnery.

Anebo se neumí seznamovat naživo. Třeba o tazatele také není moc zájem. Kdo ví?

hhhh
hodnocení

2x
Já mám dobře zkušenosti se seznamkama, konkrétně badoo, ale záleží na koho se natrefí.

No, nevím. Tuto seznamku zkoušela kamarádka. Devět z deseti chlapů tam bylo jen kvůli sexu.

sirokko
hodnocení

1x

Normálních holek je hromada, akorát, jak to napsat abych neurazil, no... prostě jsou takové méně vizuálně atraktivní, které berou jen zoufalci co už neví kam.

A pak jsou ty atraktivní, ale na ty potřebuješ zlatou kreditku.

Prý nejsi vybíravý a stačí ti upřímná skromná. To před žádnou raději neříkej *smich*

liska5

Děda vždycky říkal, že správná dívka má být úsměvavá a pracovitá.

koakola*
hodnocení

1x

Řekl bych, že nevíte spíš jak na to, protože kdyby jo tak už dávno víte že se to dá zvládnout absolutně kdekoliv, jen né doma. A je to jedna z těch věcí které se jeví jako šíleně těžké, až nemožné a časem zjistíte že je to velmi lehké někoho najít.

Jednoduchej recept. Vyrazit ven ( práce, škola, zábava, kroužky, hobby, sport, seznamky). Potom se slušně oblíct, čistě a upraveně a když budou vousy nebo účes jinak než podle kakáča tak taky dobře. A pak se bavit a užívat si život, komunikovat se spoustou žen a neřešit jestli něco bude, chce to povídat si, vtipkovat, mít svůj názor a ve vhodné situaci i sexuální narážky a pak udělat první krok a pozvat na rande. První pusa, první doteky, první sex a je to :D

Problém je v tom že většina kluků stojí v rožku doma a říká jak to nejde. Cokoliv je lepší než nic

break
hodnocení

1x

Z mých zkušeností:

Internetový seznamky z tebe tahají prachy. Holky tam nehledají, ale vybírají si. Často chcou něco, co snad normální chlap ani nemůže nabídnout. Máš smůlu třeba, když máš míň než 180cm, makáš rukama, bydlíš 15 km daleko, máš tmavý a ne světlý oči, zájmy, máš nebo nemáš rád zvířata, seš kozoroh...je to falešný a úspěch se dostaví u jedný ze sta. A je tam k tomu spousta opravdu zoufalých holek. Taky budeš zklamaného, protože se umí nafotit , použít filtr a v hlavě nemají nic. Víc je zajímají cizí lidi na Instagramu. To fakt nechceš. Najít na netu normální holku, co to má v hlavě srovnány, je loterie.

Diskotéky, kluby, hospody. Veliká šance, ale musíš umět zaujmout, neudělat že sebe vola. Holky jdou se buď pobavit nebo na lov a ty máš velkou konkurenci, protože ten stejnej plán mají i ostatní borci.

Ulice: kdekoliv venku na ulici, v parku jsou holky. Když je sama, nemá prstýnek na levým prsteníčku, tak je veliká šance, že je sama. Malej prostor na oslovení, ale je. K tomu spadají holky ve službách, třeba prodavačky . Můžeš nebejt hezoun, ale pokud seš slušně oblečené, nesmrdíš a nechováš se jako hovado, máš šanci. Tady máš jistotu, že s ní přijdeš do kontaktu. Chovej se nenuceně, slušně a zdvořile. Pokud máš smysl pro humor a dovedeš udeřit vtipem na hlavičku, tak paráda. Ne laciný rádoby fotky. Musíš mít šarm, ukázat charakter. Stůj rovně, dívej se jí do očí a nepovyšuj se. Pak už je to na tobě...

Normální holka nemá ráda Kašpary, poseroutky a netáhla.

Ale dá se seznámit všude. Všude jsou normální holky. Musíš hledat a nechtít vše hned teď

hodnocení

0x

Zdravím. Vyřažte na nějakou seznamovací akci pro nezadané. Na netu si najděte kde se co pořádá ve Vaší blízkosti..Nebo koupaliště, bazén?

Za takové akce obvykle pořadatelé požadují mastný poplatek.

hodnocení

0x

Tady :). Nevadí , že je mi 13 :D

liska5

Už je po Večerníčku, co tady děláš?*smich*

Ještě Tě omylem vdáme. A co pak? .

liska5
hodnocení

0x

Zmapuj si v okolí kurzy, kluby, oddíly, sbory a soubory, kroužky pro dospělé, party turistů, koncery, festivaly, večerní volejbaly, akce, vernisáže..Podle své nátury. Tam není problém s komunikací.

.Pokud chceš, aby byla spíš sportovní typ, tak ji nehledej v hospodě, ale mezi účastníky, či diváky nějakého sportovního klání. Teď jen, aby už byl pokoj od těch protiepidemických opatření.

Pokud chceš, aby byla skromná, tak nech na sebe kontakt na kartičkách ve vlacích, neskromné jen tak vlakem nepojedou. Ty se musí vézt vozem..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]