Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Exim tours dovolená

Od: pavel91 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, už je to víc jak den a půl co jsem si na stránkách Exim Tours vybral hotel na svou dovolenou a když jsem ho chtěl objednat tak na stránkách bylo vyžádat. Tak jsem vyplnil potřebné info a bylo tam napsáno Bude vás kontaktovat náš pracovník, který s vámi rezervaci zájezdu dokončí. Chci se zeptat jak dlouho to tak trvá než se mi ozvou, jaké máte zkušenosti? Jde o zájezd už za 12 dnů a nevím jestli s tím počítat nebo hledat něco jiného. Čekal jsem že po naklikání se mi ozvou třeba do hodiny do dvou ale zatím nic. Díky za odpovědi

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

0x

Jezdíme s nimi pravidelně a bezproblému. Záleží přes kterou pobočku jste si chtěl zájezd objednat. Nemá pobočka dovolenou? Proč nevoláte třeby vy a to třeba hned na centrálu?

pavel91
hodnocení

To nevím přes kterou pobočku, prostě na inernetové stránce eximtours.cz/... Nikdy jsem ještě přes cestovní kancelář neletěl, vždy jen na vlastní pěst. Mám za to že na pobočku vůbec nemusím chodit že stačí pár kliknutí na internetu a je to...

hodnocení

0x

To je fakt zvláštní. Mě se vždy ozvou max do druhýho dne. Zavolala bych tam.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]