Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam se obrátit? Vydání pexesa

Od: julca96 odpovědí: 5 změna:
Ahoj..vždy jsem měla hrozně ráda pexeso v dnešní době bych řekla ale že ho moc děti nehraje. Kdybych dejme tomu si nakreslila obrázky pro to pexeso. Kam se obrátit? Aby mě ho vytiskly. Díky.
doplněno 14.07.21 17:10: Nejprve grafickou stránku. Potřebuji poradit:) a pak co dál aby se to dostalo mezi děti..

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Na tiskárny nebo grafická studia v okolí a porovnat si ceny. Obávám se ale, že to levné nebude.

exceso
hodnocení

1x

Zdravím, upřímně, při vší úctě, pokud nemáte nějaké svoje stránky, nebo profil na sociálních sítích, kde byste dávala najevo, že se kreslení věnujete, tak vám to nikdo nevydá. Nikdo nevrazí svůj čas a peníze do neznámého člověka, který nijak nedává najevo, že něco umí. Propagace sebe sama je běh na dlouhou trať. Pexeso si koneckonců můžete vytvořit sama, obrázky si nakreslete, vytiskněte, nalepte na čtvrtku a rozstříhejte. Být vámi, pokud umíte s internetem, tak si založte účet na Instagramu, pexeso vytvořte, líbivě nafoťte, zkuste třeba těch pexes vytvořit několik a podarovat přátele a příbuzné, pexeso pořád frčí a pokud jsou obrázky jednoduché, můžou ho hrát i hodně malé děti. Ale pokud byste to chtěla rozjet ve stylu "přijdu a hned se to dostane mezi lidi" tak to asi neklapne. Ale držím vám palce, pexeso je super, vždycky mě bavilo.

julca96
14.07.21 17:52
hodnocení

Díky :)

kimbert*
hodnocení

1x

Tady Vám vyrobí pexeso na míru podle Vaších představ ... obchod.rajce.idnes.cz/...

julca96
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]