Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Slovensko - karantena?

Od: davv odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, jak jistě víte, od 9.7 je na Slovensku pro neočkované povinná (až na výjimky) karanténa. Já, naštěstí, stihl odjet na Slovensko už koncem června - do Nízkých Tater, kam několik let už jezdím do ubytování v soukromí. Tentokrát však Slovenská vláda asi definitivně ztratila rozum - neočkovaní = karanténa a já bych si rád zajel ještě jednou přibližně za dva týdny. Chci se zeptat, zda pokud si udělám PCR test a druhý den odjedu na Slovensko vlakem (kontroly jsou sporadické), tak můžu mít nějaký vážný postih. Dodávám, že neplánuji chodit nikde do bratislavských klubů či za nákupy do přeplněných obchodních center. Plánuji si zajít na horské výšlapy. Jaký hrozí postih, pokud mě na Slovensku někdo zkontroluje a já nebudu očkovaný? Není vlastně v průběhu karantený povoleno chodit někde po přírodě bez kontaktu s lidmi nebo jakékoliv opuštění budovy je postihnutelné? Děkuji, D

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

5x

Karanténa = izolace bez courání po venku. Pokudta 40 000,-

denik.cz/...

hodnocení

2x
Jistě se tady tradičně najde halda chytrých lidí, co bude radit neřešit to. Však po nich nikdo nic nechtěl. Ale stojí ta ostuda a velká pokuta za to? V některých státech můžete za ignoraci opatření i do lochu. Samí tam máme rodinu, žena viděla rodiče před rokem, ale musíme holt vydržet.

V některých státech můžete za ignoraci opatření i do lochu. Samí tam máme rodinu,...

V lochu? *sok*

gazda*
hodnocení

2x
Do 8.8. stačí první dávka vakcíny. A hned druhý den po 1. dávce můžete vycestovat.
mzv.cz/...

xenofob
hodnocení

0x

ze Slovenska se stala severní korea, čobolácký ministr zdravotnictví ignoruje dohody EU a odmítá "poskytovat výhody" držitelům covid pasů, kteří nemoc prodělali

vlaky jsou samozřejmě pečlivě kontrolovány a když nebudeš mít vyplněn formulář e-hranice budeš vrácen

pokud ho vyplníš uvedeš místo karantény a tam tě může čobolák 4. den karantény přijet zkontrolovat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]