Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jak jistě víte, od 9.7 je na Slovensku pro neočkované povinná (až na výjimky) karanténa. Já, naštěstí, stihl odjet na Slovensko už koncem června - do Nízkých Tater, kam několik let už jezdím do ubytování v soukromí. Tentokrát však Slovenská vláda asi definitivně ztratila rozum - neočkovaní = karanténa a já bych si rád zajel ještě jednou přibližně za dva týdny. Chci se zeptat, zda pokud si udělám PCR test a druhý den odjedu na Slovensko vlakem (kontroly jsou sporadické), tak můžu mít nějaký vážný postih. Dodávám, že neplánuji chodit nikde do bratislavských klubů či za nákupy do přeplněných obchodních center. Plánuji si zajít na horské výšlapy. Jaký hrozí postih, pokud mě na Slovensku někdo zkontroluje a já nebudu očkovaný? Není vlastně v průběhu karantený povoleno chodit někde po přírodě bez kontaktu s lidmi nebo jakékoliv opuštění budovy je postihnutelné? Děkuji, D
ze Slovenska se stala severní korea, čobolácký ministr zdravotnictví ignoruje dohody EU a odmítá "poskytovat výhody" držitelům covid pasů, kteří nemoc prodělali
vlaky jsou samozřejmě pečlivě kontrolovány a když nebudeš mít vyplněn formulář e-hranice budeš vrácen
pokud ho vyplníš uvedeš místo karantény a tam tě může čobolák 4. den karantény přijet zkontrolovat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.