Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Operátor mne přemlouvá na paušál

Od: jarous odpovědí: 10 změna:
V nedávné době jsem si potřeboval vyměnit vadnou sim kartu na prodejně O2.Sice to vyměnili za novou,ale hrozně mne přemlouvali ať přejdu na paušál a jsem to odmítl.V době mé dovolené mi psali sms že mi zavolají,jestli jsem si náhodou to ještě nerozmyslel.Následně druhý den volali a já neměl chuť se s nimi bavit.Potom mi přišla další sms,jelikož se mne nedovolili,že to ještě jiný den zopakují.Nechápu to, přijdu s jiným problémem a oni na mne tlačí kvůli paušálu který nechci. Podobnou praktiku už jsem zažil u nějaké energetické společnosti.Co dělat a jak se proti tomu úmornému obtěžování bránit?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jm
hodnocení

7x
Jak jednoduché... Zavolá, řeknu, že jestli se ozve ještě jednou, okamžitě přejdu s číslem ke konkurenci.

hodnocení

2x

Nic se nestalo. Různé nabídky chodí každému. Osobně vůbec nechápu tuhle chorobnou nedůtklivost. Je to jejich práce. Takový hovor jsem schopný v naprosté pohodě kdykoli vyřídit do dvaceti vteřin i s přáním hezkého dne. M.j. předplacenka je opravdu blbost.

ordoabchao
hodnocení

1x

Obtěžující hovor je třeba okamžitě típnout. Pokud se s nimi hádáte, berou to tak, že vás bude možné přesvěčit a zaznamenají si to do databáze. Totéž dělají i Svědkové kovidovi, pardon Jehovovi.

hodnocení

1x

Pri uzavreti zmluvy ste podpisali aj suhlas s ponukami na nove produkty, ten suhlas stiahnite pisomne.

hodnocení

1x

Pokud je paušál výhodný, tak proč ne. Já jsem na něj také přešel a jsem spokojen.

hodnocení

1x

Jak se bránit?

Inu, mluvit umíte...a červené tlačítko na telefonu také jistě máte.

Jinak si ale musíte vyhodnotit, zda Vám operátor nenabízí nějaký opravdu neodolatelný tarif, třeba byste si pomohl.

Pokud je vaše měsíční útrata 14,30Kč, pak jim to stačí říct..a už nezavolají.

Já mám volbu buď minutový tarif (což mne vyšlo na cca 280-320Kč za měsíc), nebo flat tarif za 320Kč měsíčně. Zvolil jsem flat a neřeším desetikorunu nahoru nebo dolu.., každý měsíc mi přijde faktura na stejnou částku a volám jak chci.

hodnocení

0x

To víte, za každou ovečku mají prachy a jsou podle toho i hodnoceni. Já jsem na netu vybíral internetovou TV a vyplnil i přihlášku. Ale neodeslal a už mě 14 dní otravovali úplně stejně. Dobré je jim hned na začátku natvrdo říct že nemám zájem a pak už můžete dělat naschvály. Třeba říct moment, položit mobil a dál si dělat svoje, ono je to přestane bavit. Nebo si dát číslo do blokovaných. Zvykejte se. Bude to ještě horší.

hodnocení

0x
Kdyby se náhodou pokazilo tlačítko na zavěšení, nechte je vykecat - poslouchat to už nemusíte. Jinak já mám zkušenost, že jsem přenášel číslo na předplacenou SIM u Vodafonu a borec si mě po odmítnutí nabídky super tarifu a ujištění, že chci opravdu oskartu několikrát přeměřil doslova od shora dolů pohledem, jako bych byl nějaký smradlavý bezdomovec co nakráčí na drzo do honosného hotelu. Jako blbec mě neurazí, ale tohle mě pěkně naštvalo.

jozinko
hodnocení

0x

O2 na Slovensku je podvodnicka firma,

ktorá ešte určuje akou aplikaciou mate platiť,

inač pridajú poplatok +2 eura.

Je to finta pre odtok prachov niekde inde, mimo daňovú kontrolu.

Nakoľko sme doznievajúci mafiansky štát /aspoň dúfam/,

ešte sa im bude chvíľku dariť /aspoň dúfam/.

hodnocení

0x

Říkat stále jasné NE!

Mám taky předplacenku a blbost to rozhodně není. Defakto když píšu nebo volám, tak přes apku mobilu přes wifi. Obyč sít téměř nevyužívám a když si dobiju mobil za 200kč, tak mi vydrží i přes půl roku vpohodě. Jakýkoliv paušál by pro mne byl tedy zbytečně ztrátový a další úvazek k tomu..díky, nechci.

A to právě tyhle společnosti chtějí..aby měly stálé měsíční platiče..proto i mě občas dojde nějaká smska na "výhodný paušál".

Jasně, kdybych byl baba a měla rodinu, děcka, tak se vyplatí mít nějaké neomezené volání..nebo podnikatel..nebo pan nepostradatelný..ale takhle fakt ne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]