Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na potničky

Od: kravsko* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den

Poradíte mi někod jak na potničky? mám jich po těle strašně moc a nevím co na ně...

Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No poslední rada asi moc nepomohla, že?

poradte.cz/...

zlejdacan*

Neměl bych mu za zlé, že rada: "nenos tanga, ale kalhotky" kluka neuspokojí*bzum*

hodnocení

0x

Pomůže nosit spodní prádlo ze 100% bavlny, při silném svědění můžete zkusit natírat tekutým pudrem. Máte-li je dlouhodobě, řešte problém u lékaře. Jaké máte ložní povlečení?

laura303*
hodnocení

0x

Zeptejte se v lékárně - tam vám vyberou přípravek "na míru".

1.Jinak na potničky a podobné trable je super Holtův krém (mast), ale vám to nedoporučuju - smrdí to jak bolavá noha a špiní oblečení. Jinak je úžasej,jen fakt páchne děsivě.

2.Ještě mě napadá Sudocream - je to antiseptický krém na opruzeniny,proleženiny,spáleniny a oděrky. Ale jak řikám, lékárna to jistí

3.Nebo pak třeba také Kalciovka.

4.Imazol pasta

5.Rybilka - Ovšem už podle názvu Rybilka je jasné, že nevoní zrovna po fialkách Nezaměnitelná vůně rybiny se tomuto krému nedá upřít. Takže jen pro odvážné, které se zrovna nechystají do ulic .

6.Ještě třeba krém na opruzeniny pro děti od Nivea. Takový modrý obal, dá se koupit v každé drogerce a stojí asi 70 kaček.

7.Nesmradlavý krém na opruzeniny a případný předcházení plísně je Bepanthen bepanthen.cz/... , používá se i na bradavky při kojení.

Každému vyhovuje/zabírá - asi jako u všeho - něco jiného. Tak zkoušet,zkoušet...

malvinka*
hodnocení

0x

Zkuste rakytníkový gel je bez odéru*bum*.

zahradnictvikruh.cz/...

lze zakoupit i jinde

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]