Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Poradíte mi někod jak na potničky? mám jich po těle strašně moc a nevím co na ně...
Děkuji
Zeptejte se v lékárně - tam vám vyberou přípravek "na míru".
1.Jinak na potničky a podobné trable je super Holtův krém (mast), ale vám to nedoporučuju - smrdí to jak bolavá noha a špiní oblečení. Jinak je úžasej,jen fakt páchne děsivě.
2.Ještě mě napadá Sudocream - je to antiseptický krém na opruzeniny,proleženiny,spáleniny a oděrky. Ale jak řikám, lékárna to jistí
3.Nebo pak třeba také Kalciovka.
4.Imazol pasta
5.Rybilka - Ovšem už podle názvu Rybilka je jasné, že nevoní zrovna po fialkách Nezaměnitelná vůně rybiny se tomuto krému nedá upřít. Takže jen pro odvážné, které se zrovna nechystají do ulic .
6.Ještě třeba krém na opruzeniny pro děti od Nivea. Takový modrý obal, dá se koupit v každé drogerce a stojí asi 70 kaček.
7.Nesmradlavý krém na opruzeniny a případný předcházení plísně je Bepanthen bepanthen.cz/... , používá se i na bradavky při kojení.
Každému vyhovuje/zabírá - asi jako u všeho - něco jiného. Tak zkoušet,zkoušet...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.