Dobrý den všem. Už 2. den mě bolí zápěstí (mám to z delšího držení mobilu - pro příště se poučím!) a chtěla bych s tím někam zajít. Kam bych s tímto problémem měla jít (na jaké oddělení v nemocnici), když nic nepomáhá?
Kam byste s tím chodila? Nejde o úraz, jde o trapné namožení z trapné činnosti. Víc než klid doktor nařídit nemůže. Nedržte mobil, dejte ruce oraz, maximálně namažte Voltarenem nebo Dolgitem. Já taky když to přeženu s PC myší, ruka bolí. Tak holt chvíli myším levou, nebo nesedím tak dlouho u PC, to je lepší.
liska5
Náš rehabolitační tomu říká myšitida. To bolí třeba i rameno...
Taky bych s tím nezatěžovala lékaře, prostě jste to jen přetáhla. Je to stejné, jako byste 2 dny okopávala vkleče zahrádku a bolela by Vás následně kolena. Přejde to samo, pokud činnost už nebudete v takové míře provozovat.
Promasírujte si dobře ruku vhodnou mastí, třeba si kupte Voltaren emulgel. Nebo koňskou, kaštanovou, kostivalovou mast. Působí dobře všechno. Hlavně se aspoň na čas zbavte té závislosti, neustále kvákat do telefonu. Uklidní se Vám ruce a bude to blahodárné i pro Vaše hlasivky. A možná i pro Vaši peněženku. Jaga.
Lézt po doktorech kvůli takové banalitě je blbost, ještě tam něco chytnete. Namažte a dejte obklad, jak vám zde již poradili. A nechte zápěstí na čas v klidu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.