Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Brigáda-vyplňování formulářů-Brigada

Od: ajdjsjsjk odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, narazil jsem na zajimavou brigádu z domova. Jedná se o vyplňování formulářů, co si o tom myslíte, není tam náhodou nějaký skrytý háček? Když sem se koukal na jejich stránky tak mi to prislo důvěryhodné, co si o tom myslíte?
Je to bezpečné? Slyšel jsem že hodně lidí má k brigádám z domova negativní přístup.
nabrigadu.cz/...
fiorente-group.mozello.cz/...
Díky za zodpovězení mého dotazu

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Vyplňování dotazníků dělám už několik let. Není to žádný podvod. Jednou za 2-3 roky dostanu 400 Kč.

Je to velmi mizerně placený. Já ty 400,- tak jednou za rok.

petrnovak

hodnocení

0x

To mě docela zaujalo - když dostanete 400 Kč za tři roky, nebo v lepším případě za rok, kolik času s tím strávíte. Kolik vám pak vychází za hodinu? Koruna, nebo dokonce pětikoruna?

Pro mě je to zábava, takže čas přesně neměřím, odhaduju to na 2 Kč/min.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]