Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chování na veřejném WC

Od: luc40 odpovědí: 8 změna:

Dobrý večer, pracuji momentálně boužel jako "wc bába" na vlakovém nádraží.*hi* Dnes na dámské přišla mladá paní, vpořádku zaplatila za kabinku, a šla inhed k umyvadlu, mylsela jsem si že jse jde jen umýt. Nicméně něco hledala chvíly v batohu, a vytáhla klystýrovací balonek *blee* . Jinak tam kromě ní nikdo nebyl. Chtěla jsem paní napomenout, co to vlastně dělá, kde si myslí, že je. Jenže jsem se bála, že si bude stěžovat na mě, nevím jestli byla v právu. Tak jsem to neřešila, avšak sotva paní vešla do kabinky, tak přišla mladá holčina a šla vedle do kabinky.*hi* No paní opravdu provedla co měla v plánu, a holčina doufám že neví co slyšla. Mohu to nějak příště řešit? Děkuji. Luc.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Zdravím. A proč Vás to tak pohoršuje? Na veřejných záchodcích jsou holt slyšet různé zvuky..A pokud někdo k vyprázdnění potřebuje tuto pomůcku použít, jistě k tomu má svůj důvod který zná jen on. A nemusí v tom být jen příprava na sex jak si asi myslíte Vy dle toho do jaké rubriky jste svůj dotaz zařadila..

cowha
hodnocení

5x

Zdravím, na tom není ale co k řešení. Pohoršení by bylo na místě, pokud by se paní vyprázdnila přímo před vámi, pokud ovšem zalezla do kabinky a záchod poté alespoň spláchla, tak vaše pohoršení není na místě, byť je pochopitelné, že případný zvukový "doprovod" nebyl příjemný. Že použila k výprazdění určitou pomůcku je její věc, od toho je koneckonců kabinka suplující určité soukromí. Jak byste to chtěla řešit? Chtěla byste, aby vám snad ženy předložily kabelky a řekly, co všechno krom toaletního papíru plánují použít?

hodnocení

5x

Napadá mě, možná, nejspíše blbě, že se nejedná o klystýr. Může mít problémy s pesarem, s tampony a kdo ví s čím ještě. Je na vandru a do koupelny se nedostane, tak to řeší takto. Má to odzkoušené. *hej*A vám do toho nic není. Vy jste uklízečka a ne mravní vykonavatel. Starejte se o čistotu záchodů a ne o činnost lidí, zvláště pak, když vám práci, znečištěnou mísou, nepřidávají.

hodnocení

4x

A co presne by si chtela resit? Ze nekdo k vyprazdneni pouzil pomucku?

deja
hodnocení

3x

Před nástupem na to místo vás určitě někdo zaučil, dal instrukce. Zeptejte se jeho. Navíc si myslím, že na veřejném WC by si málokdo další přišel udělat klystýr. Takový člověk mně člověk oprsklý. Mně by teda bylo trapně.

hodnocení

3x

Mně vrtá hlavou, co vlastně dívka ve vedlejší kabině a tazatelka slyšely. Jestli jen "řachot", který je obvyklý při průjmu, po nemocničním nálevu (oba případy znám) a zřejmě i po klystýru, tak přece o nic nejde. Je to zvuk, který se z WC někdy ozývá. Z domácího i veřejného WC.

Nebo snad patří klystýr k intimním pomůckám nejen před, ale i aktivně pro uspokojení? To mě v životě minulo :).

Sama jem si kdysi v cizím městě v kabince veřejného WC ostříhala nehty na nohou, protože mě začaly tlačit boty. Tiché cvak, cvak, cvak... Co si asi tehdy obsluha myslela?

joudic*
hodnocení

2x
dyt vam to muze byt fuk, a v podstate by i melo vcetne toho, co dela u umyvadel, pokud si netaha buchnu s pikem, jinak se mi moc nezda, ze by takovou intimni vec nevytahoval nekdo spis az v kabince
zaseja

Ale v kabince si to nenaplní čistou vodou

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]